Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Un Crăciun special pentru Florina

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Miercuri, 12 Decembrie 2012, începând cu ora 18:00, la Auditoriumul Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava va avea loc Un Crăciun special pentru Florina, un eveniment cultural în scop caritabil.

Invitați: Trupa 9, Andreea Chisăliță, Roxana Sava, Silvia Golovatii și elevii Liceului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava.

Echipa formată din studenții grupei III au ales ca și caz situația unei fete de 17 ani și jumătate orfană de mamă și cu handicap de gradul I. Florina NEMESNICIUC a fost diagnosticată cu tetrapareza spastica, gradul II. Acest tip de boală afectează membrele inferioare. De asemenea fata are probleme și cu membrul superior drept.

Fondurile obținute vor fi donate Florinei în vederea efectuării operației chirurgicale ce o va ajuta să meargă normal.

Detalii pentru obținerea invitațiilor: +4 0753 474 850 sau +4 0744 831 889.

Evenimentul este organizat de Studenții Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, anul III, din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava, ca activitate practică de seminar. Coordonatorul evenimentului este lectorul univ. dr. ec. Ovidiu Aurel GHIUȚĂ.


Studenţii Facultăţii de Stiinţe Economice şi Administraţie Publică, specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, anul III, grupa III, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi Organizaţia KULT-ART, sub îndrumarea lect. univ. dr. ec. Ovidiu Aurel-Ghiuţă, au organizat în seara de 12 decembrie, în Auditoriumul Joseph Schmidt, o seară culturală umanitară, denumită Un Crăciun special pentru Florina. Studenţii au organizat acest eveniment ca activitate practică la seminarul de marketing.

Scopul acestui eveniment a fost strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe Florina Nemesniciuc, o fată de 17 ani, orfană de mamă şi diagnosticată cu tetrapareză spastică, gradul doi, să realizeze o operaţie chirurgicală ce o va ajuta să meargă normal.

Spectacolul a fost prezentat de Florin Foca şi a debutat cu cântece din folclorul românesc interpretate de Roxana Sava şi Andreea Chisăliţă. Publicul a fost ridicat în picioare pe ritmuri de pop-rock de către membrii formaţiei Trupa 9. La final spectatorii au fost colindaţi de către elevii Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava. Pe scenă au mai fost prezenţi Bujorean Mario şi Darabă Rebeca Ilinca, doi dansatori în vârstă de 11 ani, dar şi Silvia Golovatii care a încântat audienţa cu muzica şi vocea ei.

În urma evenimentului au fost adunaţi peste 5.000 de lei ce urmează să fie donaţi de Organizaţia KULT-ART Florinei Nemesniciuc.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.