Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Vis de copil în casa bunicilor

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava

Miercuri, 6 Iunie 2012, începând cu ora 13:00, Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava te invită la vernisajul și premierea lucrărilor expoziției Vis de copil în casa bunicilor.

În strategia Muzeului Bucovinei programele educaţionale pentru elevi se bazează pe implicarea acestora în experienţe menite să le stimuleze procesele gândirii şi imaginaţiei şi să le dezvolte personalitatea.

Unul din obiectivele esenţiale propus de Secţia de Etnografie este valorificarea patrimoniului cultural bucovinean, prin manifestări cultural-ştiinţifice de informare, de educare artistică a elevilor. Legătura permanentă cu şcoala ne oferă posibilitatea de a organiza spectacole, concursuri şi expoziţii cu elevii şi pentru elevi, prin care se evocă lumea satului.

Una din manifestările organizate pentru elevi, este expoziţia-concurs de desene Vis de copil în casa bunicilor, cu tema Povestea firului de lână, aflată la cea de a şaisprezecea ediţie.

La concurs participă elevi pe categorii de vârstă între 7 şi 11 ani şi 12 și 15 ani, premiile acordându-se pentru cele mai frumoase desene.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.