Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Vis de copil în casa bunicilor

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava

Vineri, 7 Iunie 2013, începând cu ora 12:00, la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava va avea loc vernisajul expoziţiei – concurs de desene Vis de copil în casa bunicilor, cu tema Pădurea magică a copilăriei.

Ca în fiecare an, la concurs participă elevi pe categorii de vârstă între 7-11 ani, respectiv între 12-15 ani, cu desene pe tema concursului, premiile acordându-se pentru cele mai frumoase lucrări. În acest an au venit cu lucrări deosebite şi copii de la grădiniţe, cu vârste cuprinse între 5-7 ani. Comisia de jurizare care decide acordarea premiilor, este formată din profesori de desen de la şcolile cu cel mai mare nr. de participanţi şi specialişti ai muzeului.

Organizatorii propun anual elevilor teme diferite care să le formeze cunoştinţele despre cultura populară, să le stimuleze imaginaţia şi să-i determine să aprecieze valorile tradiţionale.

Nu întâmplător tema din acest an se numeşte Pădurea magică a copilăriei, deoarece Fundaţia Culturală Artex în parteneriat cu Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava organizează cea de a doua ediţie a festivalului naţional Zilele vânătorii. Acest eveniment face parte din activitatea de sustenabilitate a proiectului Muzeul Etnografic Hanul Domnesc – istorie şi legendă”, derulat în perioada 18 August 2011 – 17 August 2012.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.