Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Vis de copil în casa bunicilor

Data
Loc
Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava

În perioada 8-23 Iunie 2017, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00, Muzeul Etnografic Hanul Domnesc te invită la expoziția-concurs Vis de copil în casa bunicilor.

Anual sunt propuse elevilor teme care să le formeze cunoştinţele despre cultura populară, să le stimuleze imaginaţia şi aprecierea valorilor tradiţionale.

În fiecare an profesorii de specialitate şi învăţătorii sunt implicaţi în abordarea acestor teme la orele de curs participând la desfăşurarea de lecţii muzeale pe tema concursului, elevii reuşesc să surprindă juriul cu desene deosebite.

La concursul din acest an cu tema „Proverbe şi zicători în tradiţia populară” pot participa elevi cu vârste cuprinse între 7 – 15 ani, din toate şcolile municipiului Suceava, cu lucrări care respectă tema propusă.

Comisia de jurizare care va decide acordarea premiilor pentru cei mai talentaţi copii este formată din profesori de specialitate de la şcolile cu cel mai mare număr de participanţi la concurs şi specialişti din cadrul muzeului.

Vernisajul expoziţiei – concurs şi premierea lucrărilor vor avea loc joi, 8 Iunie 2017, începând cu ora 12:00, şi vor fi însoţite de momente artistice susţinute de elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Este vorba de Elvis Buruiană, cl. a XI-a – coordonator profesor îndrumător Igor Corjan şi grupul Folk Simbol – profesor îndrumător Ianoş Valentin.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.