Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Zilele Fanilor LEGO

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 21-23 Aprilie 2017, între orele 9:00 și 21:00, Shopping City Suceava te invită la Zilele Fanilor LEGO.

Cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor LEGO într-un cadru special amenajat, la Shopping City Suceava, unde vor putea să admire cele mai originale şi complexe constructii LEGO realizate din milioane de piese LEGO. Pe o suprafață impresionantă vor putea fi admirate machete originale realizate de membrii Asociației Brickenburg, precum și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării.

În plus, în cadrul expoziţiei vor avea loc şi ateliere de joacă unde copiii își pună creativitatea în valoare şi se pot juca gratuit exclusiv cu piese de construcție LEGOTM.. Atelierele de joacă pun la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite

În spațiul de joacă pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3-5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați. Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi. Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

În spațiul atelierelor de joacă se pot juca simultan maxim 30 de copii. Grupurile organizate se pot programa la numărul de telefon: +4 0330 401 850, interior 4.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.