Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

10% reducere pentru copiii de nota zece

Data
Loc
Alexandria Librării

În perioada 20 Mai 2013 – 30 Iunie 2013, la Alexandria Librării, copiii de nota zece au 10% reducere la toate CD-urile educaționale Intuitext.

Copiii vor primi un cupon (la casa) ce le oferă acestora posibilitatea de a descarca gratuit de la o adresă web o aplicație Intuitext utilizabilă pentru tabletă sau smartphone. Aplicațiile sunt valabile pentru tabletă sau smartphone cu sistem de operare Android. Ei vor avea posibilitatea de a descarca și instala gratuit pe tabletă sau smartphone, la alegere, una din cele cinci aplicații disponibile. Acestea sunt jocuri educaționale pentru școlari cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani.

Intuitext propune soluţii de învăţare moderne şi complete, adaptate exigenţelor noii generaţii de elevi. Produsele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 15 ani şi acoperă întreg procesul de învăţare. Astfel, aceştia descoperă matematica prin poveşti şi animaţii interactive, exersează cu jocuri educative şi îşi verifică cunoştinţele prin teste cu grade progresive de dificultate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.