Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cărţile lui Andy Szekely în promoţie la Alexandria Librării

Data
Loc
Alexandria Librării

În perioada 18 Septembrie 2014 – 31 Octombrie 2014, Alexandria Librării şi AS Publishing organizează o campanie de promovare a cărţilor scrise de renumitul speaker, trainer şi consultant Andy Szekely.

În această promoţie intră titlurile: Manifestul Educaţiei, Comunică, Influenţează, Convinge! şi Decizii Radicale pentru oameni deştepţi, reducerea fiind de 20%.

“Manifestul Educaţiei” începe ca un pamflet și se transformă într-o propunere echilibrată și optimistă pentru transformarea sistemului educațional, oferind un set de soluții pentru creșterea unei generații de lideri.

“Decizii Radicale” este un instrument de lucru cu convingerile personale. Unele dintre convingerile noastre ne determina succesul, altele esecul. De aceea, lucrul cu convingerile este diferentiatorul suprem între mediocritate si performanta.

Cartea “Comunică, Influențează, Convinge” vorbește despre instrumentele și principiile folosite în orice proces de persuasiune, influențare, comunicare, convingere, vânzare, seducție, marketing și orientare către client.

Mesajul principal al autorului este acela că un om care face persuasiune face acest lucru pentru a crea parteneriate pe termen lung, nu pentru a închide o negociere.

Liderii știu să folosească persuasiunea pentru a-și ghida interlocutorii, astfel încât aceștia să ajungă singuri la propriile concluzii. Primii folosesc cu măiestrie arta de a pune întrebări astfel încât să identifice rapid care sunt nevoile de bază și să livreze ceea ce interlocutorii au realmente nevoie.

Andy SzekelyAndy Szekely este antreprenor, autor, specialist în Peak Performance şi speaker motivaţional profesionist cu o experienţă de peste 18 ani în educaţia oamenilor maturi. Andy a publicat cinci cărți, a produs 53 de CD-uri şi DVD-uri pentru educaţia adulţilor şi editează un newsletter online cu peste 30.000 de abonaţi.

Din postura de speaker şi trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci țări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în SUA, Canada şi China.
Ca antreprenor a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat o fundație pentru educația viitorilor lideri ai României.
Proiectul său semnătură este Bootcamp University, o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.