Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Câștigă premii de nota 10, la Shopping City Suceava!

Data
Loc
Shopping City Suceava

Se apropie școala, iar Shopping City Suceava este alături de copii și părinți, răsplătindu-i cu o mie de premii de nota zece pentru noul an școlar.

Astfel, în perioada 4-13 Septembrie 2015 sunt puse în joc sute de ghiozdane, penare, plastilină, creioane colorate, vouchere Noriel, brelocuri și ghiozdane Benvenuti, seturi de caiete, acuarele, stilouri, dar și cărți oferite de Alexandria Librării. Toate aceste premii vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru cei mici.

Cumpărăturile de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava îți aduc șansa unui câștig garantat. Vino la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo şi oferă-i copilului tău un cadou pentru școală! Pentru a putea participa la tombolă, distrează-te împreună cu cel mic la panoul cu premii! Găsește trei imagini identice în 30 secunde și primești pe loc premiul indicat de acestea.

În această perioadă, cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava: Carrefour – ghiozdan complet echipat la doar 26,90 lei; Media Galaxy – laptop ASUS la doar 1199 lei; Mobexpert – 20% reducere la numeroase articole de mobilier pentru școală; Noriel –reduceri pentru școală de până la 60%; Takko Fashion – vestă la doar 45,99 lei; Deichmann – fiecare model pentru copii la numai 79 lei; OTTER – 20% la noua colecție de încălțăminte pentru copii; Mustang – reduceri de până la 70% la produsele semnalizate; Spaceoptic – la achiziționarea unor lentile HOYA PNX 1.53 QSP pentru copii, beneficiezi de reducere 20% + card 4 x Garantia HOYA; Mondex – 20% reducere la toate articolele pentru copii. Decathlon – la cumpărături de minimum 300 lei, poți participa la tombolă și să câștigi un echipament complet pentru școlarul tău. De asemenea, Benvenuti vă așteaptă cu noua colecție de încălțăminte toamnă-iarnă; Evel Mod – uniforme școlare la cele mai bune prețuri, Coccodrillo – cele mai bune prețuri la noile colecții pentru copii; Salon D`Anais – tuns copil la 17 lei; New Yorker – noua colecție de toamnă-iarnă pentru tinerii care își doresc un look în tendințe în prima zi de școală.În luna septembrie Alexandria Librării derulează campania ”Cumperi tu, primesc și ei!”, în cadrul căreia oferă Organizației Salvați Copiii rechizite școlare în valoare de 1% din vânzările lunii septembrie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.