Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Shopping City Suceava te premiază cu blugi pentru un an

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În această toamnă, magazinele din Shopping City Suceava își așteaptă clienții cu oferte irezistibile la o gamă largă de blugi, în diferite culori și modele, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi. Astfel, Shopping City Suceava îți oferă șansa de a câștiga blugi pentru un an, la achiziționarea de produse din denim, de minimum 50 lei, din magazinele din Shopping City Suceava, în perioada 18 Septembrie 2015 – 11 Octombrie 2015.

Toți cei care se înscriu la tombolă au șansa de a câștiga prin tragere la sorți, marele premiu al campaniei, care le va asigura articolele preferate din blug, pentru un an întreg. ”Festivalul blugilor” este o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. Pentru orice tip de siluetă există modelul potrivit, așa încât de la cei mici, până la cei mai mari, fiecare își poate compune o ținută confortabilă și în tendințe, la prețuri avantajoase.

Cei care vor să-şi înnoiască garderoba cu ultimele modele de blugi, jachete sau alte produse din denim, pot profita de următoarele oferte: Carrefour – blugi damă de la 85 lei, blugi copii de la 30 lei, blugi bărbați de la 50 lei; New Yorker – blugi damă și bărbați de la 44,90 lei; Takko Fashion – blugi bărbați de la 99 lei, blugi damă de la 79 lei, blugi copii de la 35 lei; Coax – blugi bărbați de la 79 lei, jachetă bărbați – 110 lei, blugi damă de la 69 lei, jachetă damă – 99 lei, vestă damă – 89 lei; Coccodrillo – blugi copii de la 99 lei; Delia 07 – blugi fetițe de la 75 lei, blugi băieței de la 89 lei; Evel Mod – blugi copii (0-2 ani) – 56 lei, (8-13 ani) – 75 lei, jachetă blugi fetițe (2-7 ani) – 115 lei; Ghio`s Collection – blugi damă de la 180 lei, blugi bărbați de la 150 lei; Mustang – până la 70% reducere la produsele din denim: blugi bărbați de la 113,99 lei și blugi damă de la 151,99 lei; Next Level – blugi damă de la 149 lei; Orsay – blugi damă de la 99 lei și jachete de blug la 169 lei; Raison D`Etre by Insense – blugi de damă de la 15 lei, blugi bărbați – de la 65 lei; Secuiana – blugi bărbați de la 250 lei; Imperial Look – toate articolele la doar 30 lei.

Pe lângă funcționalitate și preț, trendurile actuale joacă un rol din ce în ce mai important în alegerea perechii preferate, așa încât o sesiune de shopping este cea mai potrivită pentru a descoperi blugii ideali pentru momentele din viața fiecăruia.

Shopping City Suceava – mai mult shopping și mai mulți blugi pentru familia ta!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.