Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Cumperi trei cărţi Nemira şi plăteşti doar două

Data
Loc
Alexandria Librării

În perioada 1 Februarie 2014 – 31 Martie 2014, la Alexandria Librării cumperi două cărți aparținând editurilor Nemira și Nemira Publishing House iar a treia carte o primești gratuit.

Înființată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați și, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare. Inițial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction după ce a lansat o marcă derivată – colecția Nautilus ce a fost foarte bine primită de cititori. Ulterior, și-a sporit semnificația impunându-se cu noi produse editoriale. Printr-un program amplu materializat în sute de titluri de certă valoare, totalizând zeci de mii de exemplare, Nemira a îmbogățit patrimoniul cultural și spiritual al României. Colecțiile editurii sunt bine cunoscute: Suspans, Nautilus, Babel, Epoca, Bonton, Damen Tango…

Este considerată cadou cartea cu prețul cel mai mic dintre cele trei cărți alese. Oferta este valabilă în limita stocului existent.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.