Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

De Paşte, împreună, acasă

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Pentru că Sărbătorile Pascale sunt mai frumoase în familie, Iulius Mall Suceava le propune clienţilor să le petreacă acasă, împreună cu persoanele dragi. Cumpărăturile pentru Paşte sunt răsplătite cu daruri care să le aducă bucurie: o excursie la Ierusalim, 15 televizoare LED şi 3.000 de bunătăţi.

În acest an, Iulius Mall Suceava îi invită pe clienţi să descopere cât de frumos este „De Paşte, împreună, acasă”. Campania se desfăşoară în perioada 28 Martie 2015 – 11 Aprilie 2015, oferind mii de premii primăvăratice pentru cei care îşi aşteaptă familia aproape de Sărbătorile Pascale. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall. Marele premiu va fi acordat pe 11 aprilie, prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu un sejur la Ierusalim. Marele câştigător şi perechea sa vor pleca într-un pelerinaj pentru suflet, unde vor putea vizita Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt şi multe alte obiective.

În plus, în urma extragerilor zilnice, 15 clienţi vor fi premiaţi cu câte un televizor LCD performant, care va aduna toată familia în jurul lui, petrecând sărbătorile împreună. Clienţii mall-ului vor fi vizitaţi de Iepuraş şi pentru a le îmbogăţi masa. Zilnic, primii 200 de clienţi vor fi premiaţi instant cu bunătăţi: cozonaci, pască, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi produse tradiţionale de Paşte.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.