Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Înapoi la școală!

Data
Loc
Shopping City Suceava

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează în perioada 1-15 Septembrie 2014, campania Înapoi la şcoală!, oferind copiilor şansa de a câştiga numeroase premii atractive.

Astfel, sunt puse în joc 1.400 de premii instant, constând în puzzle-uri și jocuri creative, instrumente și ghiduri ştiinţifice, radiere multiforme din magazinul Noriel, dar și rechizite precum: creioane colorate, caiete, penare, acuarele, care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei.

Pentru a putea participa la tombolă, vino împreună cu cel mic şi distrează-te la Roata Norocului! Cumpărăturile de minim o sută de lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava îți aduc instant unul dintre premiile puse în joc. Vino la Info Point-ul special amenajat din faţa magazinului Leonardo şi oferă-i copilului tău un cadou pentru școală!

Cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava. Carrefour – rucscac urban la 34,90 lei; Media Galaxy – tabletă LG G Pad la 629 lei, laptop Toshiba la doar 2.549 lei; New Yorker – tricou de la 44,90 lei, Noriel – ghiozdane super echipate la doar 99,90 lei; Benvenuti – un rucsac cadou la cumpărături de minim 300 lei. De asemenea, Mondex a pregătit pentru cei mici ciorapi pantalon, 30 DEN la doar 7.50 lei; OTTER: -15% reducere la noua colecție pentru posesorii cardului de fidelitate; Splend`or – reduceri de până la 50% la branduri de ceasuri și bijuterii; Coccodrillo – sacou la 107 lei și pantaloni la doar 83 lei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.