Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Pașaport spre înțelepciune

Data
Loc
Alexandria Librării

Ca în fiecare an, Alexandria Librării te ajută să-ți echipezi cel mai frumos ghiozdan pentru un nou început de an școlar.

Mai mult, toamna aceasta vei fi mobilat cu înțelepciune: ți se va oferi o bibliotecă plină cu cărți sau poți beneficia de una dintre cele zece burse Alexandria a câte o mie de lei fiecare.

În perioada 1-30 Septembrie 2014, ești așteptat în Librăriile Alexandria să vezi ce ți s-a pregătit: cele mai cool ghiozdane, caiete, stilouri, penare, creioane, carioci, radiere, pensoane, acuarele, manuale școlare, hărți, atlase, enciclopedii.

Participă la campania Pașaport spre înțelepciune, cumpără de minim o sută de lei din oricare librărie Alexandria, completează talonul de concurs și intră în competiția pentru marele premiu al campaniei.

Premiile acestei campanii: o bibliotecă plină cu cărţi oferite de partenerii librăriei (Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House) și zece burse Alexandria în valoare de o mie de lei fiecare.

Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului.

Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 Octombrie 2014, ora 12>00, în prezenta unui juriu. Numele câştigătorilor vor fi făcute publice imediat după extragere și se vor publica pe site-ul librăriei. Parteneri ai campaniei: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House.

Mai multe detalii despre Campanie puteți citi pe www.librariilealexandria.net sau puteți consulta regulamentul de desfășurare al campaniei afișat în librării.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.