Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Iubire la Paris

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Un sejur romantic la Paris şi 1.500 de premii răsplătesc sucevenii a căror destinaţie preferată de shopping şi distracţie va fi, între 3 şi 14 Februarie 2012, Iulius Mall Suceava.

Concursuri extraordinare răsplătite pe merit din kilometru în kilometru, parade de modă, căsătorii de-o zi, numeroase surprize plăcute şi un superconcert Vunk vor transforma Valentine’s Day într-o zi cu totul specială.

Cumpărăturile pe bonuri cumulate de minimum 100 de lei sunt premiate, zilnic, pe loc. Primii 100 de clienţi aleg taloane pe care câştigă garantat vouchere de cumpărături, bijuterii din argint, cutii de praline I love Milka şi răcoritoare Coca Cola. În urnă se vor depune taloane la marea tombolă a iubirii din 14 Februarie 2012, începând cu ora 20:00 pentru vacanţa de patru zile la Paris. Îndrăgostitul de shopping la Iulius Mall va explora splendida capitală europeană alături de persoana iubită.

Pe 9 Februarie 2012, va lua startul concursul Până unde aş merge pentru tine!. Cei care vor alerga un kilometru în Iulius Mall, pe o bandă specială, vor primi un energizant Burn, doi kilometri sunt răsplătiţi cu o cutie de bomboane Milka, iar trei km cu un abonament la o sală de dans. Alergătorii a patru kilometri primesc două delicioase pizza, iar pentru 5 km un abonament fitness Sport Center. Recordmanul fiecărei zile intră automat în marea finală din 14 februarie, iar primul plasat de Valentine’s Day va fi răsplătit cu o escapadă romantică la pensiunea Popasul Domnesc Voroneţ.

Mall-ul a fost deja dichisit în culorile iubirii, iar magazinele au oferte şi preţuri speciale în perioada în care se celebrează iubirea.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.