Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava te pregătește de concediu, cu promoții și premii estivale

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Moda nu intră în vacanţă, aşa că magazinele din Iulius Mall Suceava au dat startul ofertelor estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping care se pregătesc de concediu. În această perioadă, clienţii Iulius Mall sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 60% la articolele de sezon şi premii pentru cumpărături.

Piesele vestimentare în tendinţe pot fi achiziţionate la discounturi peste aşteptări. Oferte de până la 60% îi aşteaptă pe bucovineni în magazinele Kenvelo şi Be You, iar preţuri înjumătăţite sunt la articolele C&A, Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Bigotti, Dovani, Motor, Junker, Onix şi Ely Alindor. La Ghio’s Collection cumpărăturile sunt mai avantajoase cu până la 40%, iar la Janice cu până la 10%. Oferte care îţi fură privirile îi aşteaptă pe clienţi şi la H&M, Paolo Bertolucci, Blue’63 şi alte branduri din Iulius Mall.

Pasionaţii de mişcare au motive de bucurie la Adidas, unde sunt promoţii de până la 25%. Costume de baie şi lenjerie pentru toate preferinţele sunt mai ieftine cu până la 50% la Sofiaman şi cu până la 30% la Mondex.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, Deichmann propune oferte de până la 50%, iar Coly are discounturi de până la 20%. Cei care vor o geantă de voiaj nouă se pot bucura de preţuri mai mici cu până la 50% la Samsonite.

Pentru că accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă, la Sabrini se găsesc articole la promoţii de până la 30%, iar magazinul Say propune gadget-uri la oferte ispititoare.

Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Flormar preţurile sunt mai mici cu până la 40%, la Plafar cu până la 30%, însă vizite de cumpărături avantajoase se fac şi la Pro Beauty Shop, Farmona, Centrofarm şi magazinul naturist Adaria Serv.

Şi copiii au parte de promoţii de până la 50%, la Evel Mod, în timp ce al doilea produs cumpărat de la magazinul Louise este la jumătate de preţ. Promoţii sunt şi la Red Castle, iar la Hopa Hopa, în intervalul orar 10.00 – 13.00, prichindeii se pot juca nelimitat. Cei care vor să îşi decoreze casa pot alege obiecte cu preţuri avantajoase de la „Nu mă uita decor” şi Top Shop. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din Food Court.

În plus, în perioada 27 Iunie 2014 – 13 Iulie 2014, Iulius Mall Suceava răsplăteşte pasiunea pentru shopping cu premii de vacanţă. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate vor fi recompensaţi cu daruri garantate: prosoape pufoase şi viu colorate, geluri de duş pentru răsfăţ şi băuturi răcoritoare pentru zilele toride.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.