Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Kilometri de vacanță

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Cum ar fi să câştigaţi o călătorie după pofta inimii?

Într-o campanie în premieră absolută pentru un shopping mall din România, Iulius Mall transformă cumpărăturile în kilometri de vacanţă, clienţii participând la o tombolă care le răsplăteşte fidelitatea cu trei vacanţe incredibile. Câştigătorii îşi aleg nu doar destinaţia şi distanţa, dar şi itinerariul şi perioada în care vor călători alături de persoana iubită.

Fie că îşi doresc un safari în Africa, un sejur în extravagantul Dubai, o călătorie cât mai exotică sau vor să viziteze capitalele europene, clienţii pot ajunge în locul de vacanţă la care visează după ce fac shopping la Iulius Mall.

Între 3 şi 26 Iunie 2011, Iulius Mall oferă nu doar kilometri de vacanţă aleşi dintr-o lume de destinaţii, dar şi peste 5.000 de premii instant!

Toţi clienţii mall-ului Iulius care fac cumpărături de cel puţin 100 lei intră în loteria pentru cele trei călătorii de vis sau sunt recompensaţi cu premii pe loc! Primii 200 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri după ce îşi vor încerca norocul la Centrul Info prin apăsarea unui buton conectat la un ecran. Au şansa să câştige vouchere de cumpărături, abonamente la solar sau la cursuri de dans, seturi cosmetice, loţiuni de corp, spumă de baie, geluri de duş, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea.

Participarea la tombola Iulius Mall se face în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Shopping de 100 lei înseamnă o vacanţă într-o destinaţie aleasă, situată până într-o mie de kilometri depărtare de Suceava. Mai multe cumpărături îl pot duce pe client şi mai departe! 300 lei cheltuiţi în mall vor bucura un norocos cu o călătorie într-un loc dorit, situat între 1.000 şi 3.000 kilometri distanţă de casă. Cumpărăturile de minimum 500 lei aduc unui client şi partenerului de viaţă al acestuia o vacanţă incredibilă într-o destinaţie de până în 5.000 kilometri.

Cumperi mai mult din Iulius Mall, călătoreşti mai departe!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.