Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

La Iulius Mall Suceava, noul an începe cu promoții de până la 70%

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Prima lună din 2015 debutează cu promoţii de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute şi încălţăminte la modă, accesorii în trend sau seturi de răsfăţ.

Piesele vestimentare mult visate sunt acum la preţuri de nerefuzat. Discounturi de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele Terranova, Dovani şi Be You şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Sofiaman, Onix, Junker, Motor, Republica şi The City. Oferte de până la 40% se găsesc la Teo & Sophia, de până la 30% la Adidas, Ely Alindor şi Mondex, de până la 25% la Blue´63, dar şi de până la 20% la America Skate, Valerio Studio şi Janice. Promoţii irezistibile sunt la H&M, Paolo Bertolucci, Jaquisse şi multe alte branduri din Iulius Mall Suceava.

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Dinoland şi Louise, iar distracţia la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 13.00, are sloganul „Te joci cât vrei cu 10 lei!”.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să meargă la CCC şi Salamander, unde sunt promoţii de până la 70%, dar şi la Medea, care propune discounturi de până la 15%. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite sunt cu până la 70% mai ieftine.

Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri mai mici cu până la 70% la Sephora şi cu până la 30% la Pro Beauty Shop. Iubitorii de lectură vor găsi oferte pe rafturile Cărtureşti, în timp ce clienţii dornici să îşi decoreze casa găsesc promoţii la magazinele Your Home … Your Style, Deco Center şi Top Shop. Bucovinenii se pot bucura de discounturi şi la furnizorii de servicii, restaurantele sau cafenelele din Iulius Mall Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.