Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Primăvara începe cu premii de răfăţ

Data
Loc
Shopping City Suceava

La Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: premii instant în valoare de 2500 euro pentru doamne şi domnişoare.

Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru femeile care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, în perioada 1-8 Martie 2014. Astfel în fiecare zi primii 150 de clienţi sunt premiaţi cu cosmetice Avon şi accesorii, mărţişoare, căni, flori oferite de Baumax, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de magazinele B&B Collection, Splend`or, Benvenuti, Gatta şi Salon D`Anais.

Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul campaniei Primăvara începe cu premii de răfăţ de către clienţii care fac cumpărături de minimum o sută de lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Aceştia trebuie să se prezinte la INFO POINT-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la roata norocului şi să afle ce premiu au câştigat. Printre participaţii la campanie, se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să se bucure de o clipă de răsfăţ, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale celor mai importante femei din viaţa lor.

Şi anul acesta, conform tradiţiei, vizitatorii au primit mărţişoare, iar pe 8 Martie 2014, doamnele şi domnişoarele care vin la Shopping City Suceava vor fi răsplătite cu flori şi cele mai frumoase gânduri.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.