Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Shopping City Suceava premiază clienții cu o mie de premii pentru școală

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 5-15 Septembrie 2016, Shopping City Suceava vine în întâmpinarea clienților care își pregătesc copiii pentru noul an școlar, răsplătindu-le fidelitatea cu o mie de premii atractive pentru învățăcei.

Astfel, în cadrul campaniei ”Începe școala cu stil!” sunt puse în joc sute de ghiozdane, jocuri creative, penare, plastilină, vouchere de cumpărături, seturi de caiete, acuarele, culori acrilice și stilouri, premii care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru micuții școlari.

Cumpărăturile de minimum 150 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din orice magazin din incinta Shopping City Suceava îți aduc șansa unui câștig garantat. Vino la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco şi oferă-i copilului tău un cadou pentru școală! Pentru a putea participa la tombolă, distrează-te împreună cu cel mic la panoul cu premii! Găsește 3 imagini identice în 30 secunde și primești pe loc premiul indicat de acestea. Parteneri de școală: Noriel, Alexandria Librarii și Carrefour.

În această perioadă, cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.