Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

1000+ ways of global change

Data publicării
Categoria

Începând cu 1 octombrie 2010, AIESEC România a dat startul în mod oficial campaniei de recrutare la nivel național, preluata în cele 15 orase AIESEC din țară. Conceptul de schimbare din campania online 1000+ ways of global change va fi preluat mai departe în campania de recrutare.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume. Activă în peste 1700 universități din peste 107 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate.

În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.

AIESEC reprezintă platforma globală de tineri care oferă oportunități de schimbare indivizilor, oferind societății tineri ce au trecut prin întreaga experiență a organizației și sunt pregătiți să facă o schimbare în mediul înconjurător.

De aceea, conceptul de schimbare pe care îl susține organizația are două planuri:

  • planul schimbării personale, în care tinerii conștientizează că pentru a avea un impact în societate trebuie să se dezvolte pe sine pentru a putea apoi oferi drept exemplu propriile comportamente și atitudini;
  • planul schimbării societății și a lumii înconjurătoare, în care discutăm despre capacitatea unui membru AIESEC de a avea un impact pozitiv prin faptele sale, impact datorat abilităților și competențelor pe care le-a dobândit în organizație.

În sprijinul acestui concept vin nume precum Cosmin Alexandru, fondator AIESEC Romania, foști membri ai organizației care au avut un impact pozitiv prin ințiativele pe care întreprins în societatea din jurul lor, după ce inițial au investit timp și energie într-o schimbare personală ca membri ai organizație..

Bazată pe conceptul de schimbare, campania 1000+ ways of global change a reunit până acum peste 1300 de membri pe grupul de Facebook destinat acesteia si peste 30 de posturi scrise de bloggeri din toată țara. La început bloggeri nationali precum Mihai Mușat și Florin Grozea au fost vocile campaniei, iar pe parcurs aceasta a fost susținută și de România Pozitivă și Yourway.

Înscrierile în AIESEC în această toamnă se pot face pe site-ul AIESEC.ro unde sunt prezente toate cele 15 orașe AIESEC din România (Arad, Brașov, București, Craiova, Constanța, Cluj, Iași, Galați, Pitești, Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Suceava, Sibiu și Oradea). AIESEC Suceava îi invită pe studenții interesați să completeze formularul de aplicare de pe blog sau de la info desk-urile din corpurile A si E ale Universității Ștefan cel Mare Suceava în perioada 11-21 Octombrie 2010. Pentru mai multe informații despre procesul de recrutare și experiența AIESEC, membrii organizației au pregătit un eveniment de prezentare a organizației pe data de 20 Octombrie 2010, începând cu orele 20:00 în corpul D al universității.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.