Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

175 de copii nevoiași au început noul an școlar cu ghiozdane și rechizite donate de Alexandria Librării către Salvați Copiii România

Data publicării
Categoria

Pentru că Alexandria Librării știe cât de important este ca în prima zi de școală cât mai mulți copii să aibă ghiozdanul pregătit, aceștia au livrat vineri, 7 septembrie, ghiozdane și rechizite către Salvați Copiii România, prin filiala de la Suceava. Campania ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”, ediția 2018 a fost desfășurată în acest an sub sloganul ”Cât costă să ai carte? O șansă!”

Ca și în anul precedent, Alexandria Librării s-a străduit ca donația făcută să fie una substanțială, mai ales din experiența anilor trecuți, se știe cât de emoționantă este prima zi de școală pentru toți copiii. Astfel, ghiozdane și rechizite în valoare de aproximativ 33.000 de lei au ajuns la filiala de la Suceava a Salvați Copiii, urmând ca, de aici, să fie distribuite către 175 de copii din județele Neamț și Vaslui, care vor păși cu dreptul în noul an școlar.

”Pe chipurile copiilor se citește fericirea când le aducem ghiozdanele pline cu rechizite… Ei ne văd ca pe niște supereroi!” (Adrian Barbaroș, voluntar Salvati Copiii Filiala Suceava)

”Nu există emoție mai puternică decât să-i vezi pe acei copii cum se bucură când primesc ghiozdanul și caută cu înfrigurare să vadă ce vor găsi în el…” (voluntar Salvati Copiii Filiala Suceava)

Alina Stredie, reprezentant Alexandria Librării: „Le mulțumim tuturor românilor care au făcut și vor face cumpărături pentru începutul de an școlar din oricare dintre cele 30 de librării Alexandria, aflate în 12 județe din țară. Campania ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!” continuă până la 30 septembrie 2018, dată până la care cei care ne trec pragul și fac cumpărături devin partenerii noștri în lupta împotriva abandonului școlar.

Oricine va pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi și va face orice achiziție din Alexandria Librării îi va sprijini și pe copiii nevoiași, pentru că 1% din valoarea cumpărăturilor din luna septembrie se transformă în donații sub formă de rechizite către Organizația “Salvați Copiii România”. Astfel, fiecare persoană poate face un gest concret de încurajare a educației, iar Alexandria Librării va mai face o donație de rechizite, donație care să completeze necesitățile deja acoperite cu prima tranșă.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți. Doar că acum, când CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.