Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

4 ani!

Data publicării
Categoria

4 ani de OrasulSUCEAVA.ro au însemnat în mod egal muncă şi distracţie, stres şi libertate, oportunităţi şi mai ales satisfacţii uriaşe.

În 4 ani am reuşit să ne dezvoltăm de la o idee la un adevărat proiect şi continuăm să muncim pentru ca OrasulSUCEAVA.ro să devină un standard pentru mediul online al oraşului. În patru ani am cunoscut o mulţime de oameni noi şi interesanţi, care ne-au fost alături de fiecare dată când am avut nevoie de ei, am reuşit să închegăm prietenii cu majoritatea celor care au lucrat cu noi şi mai ales am reuşit să închegăm o echipă care defineşte OrasulSUCEAVA.ro

Mulţumim pentru ajutor, înţelegere, răbdare, colaborare şi de ce nu critică. Toate acestea au devenit o parte din proiect, au dezvoltat ceea ce o echipă de câţiva oameni au pornit acum 4 ani.

La mulţi ani OrasulSUCEAVA.ro! La mulţi ani vouă! La mulţi ani ArTiStul, Proro, Picsel, Ştef, Anca, Floppy, Alex & Ştefan Gugurel, Pedro!

Comunicat de presă

De mărţisor s-au împlinit 4 ani de când proiectul OrasulSUCEAVA.ro a luat fiinţă.

Început iniţial dintr-un hobby, OrasulSUCEAVA.ro a ajuns la 4 ani de existenţă să fie unul din proiectele de referinţă în mediul online atunci când vine vorba de evenimente ce se petrec în Suceava, un reper în informaţii utile şi referinţe turistice legate de oraşul şi judeţul Suceava.

Dacă începuturile erau legate de un singur om, Ștefan Macedon GHEORGHIŢĂ (cunoscut ca şi ArTiStul), acum echipa OrasulSUCEAVA.ro a ajuns să numere peste zece membri şi colaboratori. De asemenea, începând cu anul 2009 proiectul a căpătat şi formă juridică, purtând denumirea de Veveveuri SRL.

Odată cu relansarea în vara anului trecut, cu un nou format grafic, site-ul a obţinut şi locul I pe ţară la Best Blog Design 2008 aducând pentru prima oară o recunoaştere oficială pentru un proiect online provenit din Suceava.

OrasulSUCEAVA.ro este un proiect independent, voluntar şi are ca scop promovarea tuturor elementelor pozitive şi constructive din această regiune, punând la dispoziţia vizitatorilor informaţii de calitate dintr-o gamă variată de domenii de ordin istoric, cultural, turistic, social sau comercial, iar utilizatorii sunt provocaţi să îşi aducă aportul de informaţii noi prin comentarii, articole, fotografii sau prin alte modalităţi de interacţiune.

De curând, a fost lansat şi progamul de publicitate prin conţinut, prin intermediul căruia orice persoană juridică interesată poate profita de beneficiile aduse de prezenţa online pe un site de referiţă pentru Suceava.

1 Martie 2009
Suceava, România

Publicitate

Comentarii (16)

 1. Proro

  La mulți ani Bogdan! :)

  Răspunde

 2. Ovidiu

  Felicitări! Frumos :D

  Răspunde

 3. Cipri

  La multi ani osv si felicitari pentru munca depusa in tot acest timp! Tineti-o tot asa… :D

  Răspunde

 4. Ana-Cristina

  cand ati implinit un anisor am petrecut impreuna…timpul a zburat, am crescut cu totii, au crescut in suflet amintirile, s-au mai nascut sute de povesti, ne-am schimbat, am crescut…La multi ani de succes!:*

  Răspunde

 5. NuSume

  La multi ani ! orasulsuceava.ro un portal vesel si gratios ce ne-a prezentat de-a lungul acestor 4 anisori evenimentele culturare si vesti din diferite domenii ce au avut loc in minunatul oras Suceava si nu numai, mult succes in continuare!

  Răspunde

 6. alejandra

  Să creasă mare şi plin de succes!

  Răspunde

 7. Simona

  la multi ani!!>:D< cu bucurie

  Răspunde

 8. Cocolino

  LA MULŢI ANI oSV.ro … baftă de acum înainte şi multe realizări în continuare !!!

  Răspunde

 9. Drops

  Felicitari, si la cat mai multe realizari privind osv. Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca internetul cade, orasulSUCEAVA nu mai exista. Trebuie sa faci mai mult, brand’ul il ai deja format, dar e de ajuns?
  Toate cele bune.

  Răspunde

 10. alexutz;)

  La multi ani tuturor >:D<

  Răspunde

 11. Zdeto

  La multi ani OSV! :) Ce reprede trece timpul…! Sper sa va vad aici si peste 10 ani!

  Răspunde

 12. Daniela Khaial

  LA MULTI SI BUNI ANI IN CONTINUARE!!!

  Răspunde

  • cyprus

   love you

   Răspunde

 13. Alexandru Gugurel

  La mulţi ani! :)

  Răspunde

 14. Adrian Murea

  Felicitari echipei! Felicitari ArTiStule!

  Ce repede trec anii. La Multi Ani inainte !

  Răspunde

 15. ioana

  LA multi ani si din partea mea…sa va vedem si peste 40 de ani in orasul suceava :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.