Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ajutoare de minimis pentru compensarea fenomenului de secetă manifestat în anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole

Data publicării
Categoria

Conform Intituției Prefectului – Județul Suceava, pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli, Guvernul României a adoptat Hotărârea privind schema Ajutoare de minimis pentru compensarea fenomenului de secetă manifestat în anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole, care se acordă în agricultură, în sectorul vegetal.

Prevederile prezentei scheme de ajutor de minimis se aplica urmatoarelor categorii de beneficiari: producători agricoli persoane fizice, producători agricoli persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale şi producători agricoli persoane juridice, precum şi orice forme asociative cu/sau făra personalitate juridică constituite conform legii.

Cuantumul sprijinului financiar care se acordă în conformitate cu prezenta schemă de ajutor de minimis este de o sută de lei hectarul, pentru o suprafaţă de minim un hectar si maxim zece hectare inclusiv. Suma maximă a sprijinului financiar reprezentând ajutorul de minimis, nu poate depăşi echivalentul în lei a 7500 euro /beneficiar/ trei ani.

Cererile de sprijin financiar se pot depune până la data de 15 Octombrie 2012, inclusiv, la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Suceava, iar sprijininul financiar va fi acordat pentru fiecare beneficiar într-o singură tranşă, începând cu data de 1 Noiembrie 2012.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.