Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Asociația Institutul Bucovina a găzduit două studente voluntare din Spania în cadrul programului Erasmus

Data publicării
Categoria

În perioada 20 mai – 17 iunie 2024, Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, în parteneriat cu Institutul Jaume I din Salou, Spania, a avut plăcerea de a găzdui două studente voluntare din Spania, Paula și Ihsane, prin intermediul programului Erasmus.

Timp de o lună, acestea au devenit parte integrantă a echipei noastre și s-au implicat cu pasiune și dedicare în activitățile noastre.
Pe parcursul acestei perioade, Paula și Ihsane au participat la diverse activități de voluntariat organizate de Clubul Împreună Suceava și ArtLaBurdujeni. Ele au oferit sprijin beneficiarilor într-o varietate de activități, incluzând pictură , confecționarea bijuteriilor handmade și organizarea de activități în natură.

De asemenea, Paula și Ihsane au fost implicate activ în proiectul „Împreună pentru o școală incluzivă”, coordonat de CenRes Suceava, în comunitatea Țâmpoceni, comuna Păltinoasa, județul Suceava. Aici, ele au desfășurat activități educaționale și interactive cu copiii din comunitatea rromă, contribuind semnificativ la dezvoltarea și incluziunea acestora.

Această experiență a demonstrat că tinerii implicați în activități de voluntariat reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți, demonstrând că fiecare individ poate aduce schimbări pozitive în lumea înconjurătoare.

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina continuă să fie deschisă pentru primirea voluntarilor din toată lumea, oferindu-le diverse oportunități de învățare și dezvoltare. Invităm toți cei interesați să ni se alăture în eforturile noastre de a crea o societate mai incluzivă și mai solidară.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.