Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ăsta să ne fie neamul?

Data publicării
Autor
Constantin DURA

E totuși primăvară dar pe câmp tractoarele nu prea mai ară. Ba-i lung pământul, ba-i lat, dar nici singur nu se duce la arat. Pe alocuri mai vezi țărani care împrăștie semințe dintr-un sac de pe umăr și încă nu bagă în seamă buletinele meteorologice.

Poporul român va mai face aceste lucruri pentru o vreme, arătând prin aceasta o ultimă și supremă rezistență. În limba lor, pâmântul încă se mai numește pămânicior iar mama mămuca și nu un tu aruncat fără respect.

Asta a fost mână în mână cu Biserica și Școala sute de ani.

Unele televiziuni care iubesc scandalul mai mult decât informarea au înjurat profund accidentul aviatic de lângă Smolensk (Rusia) pentru că le răpeau orele interminabile care aveau ca temă terfelirea lui Băsescu.

Privind la cele trei personaje care vor mânca specialitățile arestului, prin care le vor fi decimate ființele umane (citat din C. Voicu), m-am întrebat câte hectare se arău cu prețul celui mai scump automobil din curtea cășuneanului, în valoare de peste un milion de euro.

Ceea ce nu mai este glumă este structura mafiotă arestată: un senator, un judecator al ICCJ și un om de afaceri care bate pe ușor 300 miloane de euro la capitolul avere. La celălalt, toți bat doar din gură și repeta același lucru: sunt nevinovat. De remarcart și atitudinea lor când ieșeau din dubă, ca și cum veneau de la o saună și un masaj.

Or fi știid ei ceva, sau, poate nu.

Dumnezeu să fie alături de familiile îndoliate din Polonia. Ar trebui să se gândească tot omul ca nu va împărăți pământul.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.