Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Avantajele tâmplăriei din PVC

Data publicării
Categoria

Daca ai in vedere renovarea casei tale, sau pur si simplu iti construiesti o casa noua, unul dintre primele lucruri la care ar trebui sa te gandesti este reprezentat de catre ferestre. Acestea sunt una dintre trasaturile cheie ale intregii tale proprietati, si prin urmare, sunt foarte importante. Ferestrele sunt acolo pentru a permite luminii sa intre in camere, pentru a lasa aerul curat sa patrunda atunci cand sunt deschise si de asemenea fac spatiul sa para mai mare. In plus, pentru ca unele ferestre se indreapta spre strada, cele elegante fac a ta casa sa fie una mai atractiva pentru persoanele care trec si pot ridica considerabil valoarea proprietatii casei.

Acestea sunt caracteristicile de baza ale ferestrelor. Daca esti in cautarea celor mai durabile ferestre de pe piata, atunci ar trebui sa iei in considerare tamplaria din PVC.

Structura tamplariei din PVC este o carcasa care se desfasoara intre foi de sticla cu geam dublu. Ferestrele din PVC au diferite beneficii de oferit. In primul rand, ele sunt realizate din vinil rezistent, astfel incat sa faca fata testului timpului in ceea ce priveste durabilitatea. Ele necesita o intretinere minima. Apa si detergent este tot ceea ce este necesar pentru a mentine geamurile curate.

Materialele pentru cadrul de rezistenta sunt supuse unor teste meticuloase, astfel incat aspectul lor sa nu se estompeze in timp. Iar din moment ce sunt fabricate din vinil, ele nu sunt supuse ruginei sau coroziunii.
Profilele din PVC vin cu aditivi care fac materialele extrem de durabile. De asemenea, acest tipuri de fereastre ar arde doar sub combustie intensa, astfel incat putem spune ca sunt mult mai sigure decat lemnul. Cand vine vorba de rezistenta la apa, ele sunt 100% fiabile.

Chiar daca tamplaria din PVC este una dintre cele mai durabile selectii de pe piata, ea este si printre cele mai accesibile solutii. Spre deosebire de materialele din lemn care nu fac decat sa epuizeze padurile, vinilul, atata timp cat este reciclat, nu va afecta niciodata mediul.

Indiferent de designul arhitectural al casei tale, gasesti tamplarie PVC Suceava, care sa se potriveasca gustului tau, in special la INA Ferestre, un important furnizor din oras, ce ofera clientilor sai doar produse si servicii de inalta calitate. Vei castiga mai mult daca vei alege sa renunti la vechile tale ferestre. Cadrele din PVC te vor costa mai putin si vor continua sa economiseasca bani pe termen lung, deoarece sunt foarte durabile.
O alta problema cu care se confrunta mai multi proprietarui in privinta ferestrelor este daca acestea vor fi eficiente din punct de vedere energetic. Deoarece fereastra si carcasa sunt construite impreuna, acestea sunt sigilate etans iar astfel se realizeaza cea mai buna modalitate de a reduce facturile la energie.