Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Care este rețeta unei veri GROWzave?

Data publicării
Categoria

Viața de licean este o perioadă minunată, plină de amintiri și experiențe, dar, din păcate, este foarte solicitantă și nu vine cu instrucțiuni de utilizare. Pentru că știm foarte bine cât de mult așteptați vacanța de vară și câte planuri și idei mărețe aveți pentru aceasta, noi, Școala de Valori și AIESEC, am creat GROW – programul național pentru adolescenți ce asigură o vară GROWzavă.

Dar care este rețeta GROW? Ei bine, se strâng elevi din fiecare an de liceu, se adaugă 50 de internaționali de pe tot globul cu rolul de profesori non-formali, se abordează teme ca autocunoașterea, branding personal, leadership, valori, orientare vocațională, gestionarea timpului și a bugetului, se condimentează cu treasure hunts, flash mobs, seri de karaoke sau de filme, se amestecă cu un mediu internațional, multicultural și cu ateliere interactive în limba engleză și se lasă șase săptămâni să se dezvolte.

Ingredientul secret al rețetei noastre GROWzave este Practice, Learn, Step Up – modelul de învățare activă ce pune accent pe munca în echipă și pe punerea în practică a temelor învățate pe parcursul atelierelor.

2015 este un an foarte important pentru noi, un an ce ne obligă la perfecțiune, marcând cinci ani în care am utilizat rețeta GROW, cinci ani în care am adus un plus adolescenților care au vrut să își descopere punctele forte, să dobândească curajul de a fi ei înșiși, să facă o schimbare, să fie schimbarea.

Așadar, cu toate ingredientele pregătite, declarăm deschise înscrierile pentru GROW, iar dacă treci în clasa a XI-a sau a XII-a te invităm să completezi formularul de înscriere și să fii unul dintre adolescenții care își vor scrie propria rețetă a unei veri pline de experiențe, a unei veri internaționale, a unei veri GROWzave.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.