Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Care sunt avantajele produselor cosmetice organice şi de unde se pot cumpăra?

Data publicării
Categoria

Tot mai multe persoane se îndreaptă spre un stil de viaţă mai sănătos, folosind alternative organice pentru produsele alimentare dar şi în privinţa produselor de îngrijire personală. De aceea, nu este surprinzător să ştii că produsele organice de îngrijire a pielii dar şi cosmeticele organice precum machiajul, încep să devină tot mai populare. Mulţi oameni, în special femeile, aleg acum cosmetice organice faţă de cele fabricate convenţional, datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă. În continuare, vom prezenta câteva dintre ele:

    1. Mai putine iritaţii ale pielii. Cele mai multe produse cosmetice tradiţionale conţin o mulţime de substanţe chimice care pot declanşa alergii şi efecte secundare, în special persoanelor cu pielea sensibilă. Ingrediente precum uleiul mineral, lanolina şi parabenii sunt vinovaţii din spatele acestor reacţii cutanate. Produsele cosmetice organice conţin ingrediente din natură şi le combină în formule simple, fără conservanţi chimici dăunători, astfel încât şansele de contactare a alergiilor sunt mult mai reduse.
    2. Nu dăunează animalelor. Majoritatea producătorilor de produse cosmetice obişnuite îşi testează produsele pe animale, care, după cum bine ştim, le pot dăuna sănătăţii şi vieţii. Cosmeticele organice folosesc ingrediente pe bază de plante şi sunt fabricate fără a fi testate pe animale în nici o fază a producţiei, fiind complet sigure.
    3. Nu conţin ingrediente care pot provoca acnee şi erupţii. Multe cosmetice convenţionale conţin ingrediente care irită pielea şi provoacă acnee. Cosmeticele organice nu infundă porii şi sunt foarte uşor de îndepărtat. Nu este nevoie de acele substanţe dure pentru înlăturarea machiajului pe bază de alcool.
    4. Nu conţin parabeni. Studiile au arătat că parabenii gasiţi în cosmeticele obişnuite pot prezenta efecte secundare pe termen lung asupra organismului. Alegerea produselor cosmetice organice te pot salva de efectele dăunătoare ale parabenilor precum schimbări hormonale, îmbătrânirea accelerată a pielii, etc.
    5. Sunt prietenoase cu mediul. Aceste produse cosmetice nu utilizează în timpul producţiei produse chimice care ar putea dăuna mediului, iar eliminarea lor nu va produce efecte nocive sau nu va aduce poluanţi în mediul înconjurător.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile utilizării produselor cosmetice organice. Dacă vrei să achiziţionezi aceste produse dintr-un loc sigur, astfel încât să fii sigur că ceea ce cumperi este 100% natural, poţi face o vizită în magazinul virtual www.biodiva.ro, magazin online produse cosmetice organice.
Pentru un stil de viaţă mai sănătos, pe lângă utilizarea acestor produse organice este esenţial şi un regim alimentar echilibrat, consumând fructe, legume şi seminţe precum seminţe de in, seminţe de susan, seminţe de dovleac, seminţe de chia, etc.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.