Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cele mai gustoase gogoși Donuterie sunt acum la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava a pregătit o surpriză dulce pentru clienţii săi!

Cele mai gustoase gogoşi, cele de la Donuterie, care îi cuceresc instant pe pofticioși, pot fi acum savurate și de suceveni, la Iulius Mall Suceava.

De curând, în food court-ul Iulius Mall Suceava s-a deschis Donuterie, locul unde clienții se pot delecta cu sortimente apetisante de gogoși. Într-o locație cu atmosferă jucăuşă şi personal prietenos, cei care doresc să se răsfețe cu un dulce pufos și aromat pot alege din 17 sortimente savuroase de donuts, o parte dintre acestea fiind realizate la sugestia consumatorilor fideli. Cei care doresc să îşi înveselească ziua cu un desert special pot alege combinaţii savuroase de umpluturi, glazuri şi topping-uri, precum: ciocolată albă şi cocos, măr şi scorţişoară, crème brulee, zmeură și biscuiți, fructe de pădure, caramel și alune, ciocolată cu portocale și maracuja, cheesecake, marshmallow şi altele. În plus, cei care vor să se bucure de aromele deserturilor alături de familie sau de prieteni pot opta pentru mini donuts, la fel de fragede şi îmbietoare.

Cum delicioasele gogoşi merg perfect în compania unei băuturi revigorante, la Donuteria din Iulius Mall se găsesc fresh-uri, limonade, dar și preparate pe bază de cafea sau ciocolată caldă.

Gogoşile disponibile la Donuterie sunt realizate manual, după reţete proprii, fără amelioratori, agenți de creştere sau conservanţi. Priceperea şi pasiunea bucătarilor reuşesc să facă fiecare donuts pufos, gustos, proaspăt şi perfect rumenit. Personalul este mereu gata să creeze noi sortimente, astfel încât toţi clienţii să găsească donutul ideal pentru preferinţele lor.

Conceptul Donuterie a luat naştere în anul 2014 şi s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului. În timp foarte scurt, gogoşile Donuterie au cucerit clienţii, oferindu-le energie, culoare și bucurie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.