Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cele opt săli Cinema City din Iulius Mall Suceava, în plin proces de amenajare

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava, parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator român de centre comerciale de tip mall din ţară, se află în plin proces de amenajare a cinematografului.

Cunoscutul operator internaţional de multiplexuri Cinema City va deschide la Iulius Mall Suceava opt săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri, care vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 de metri pătrați. În prezent, şase din cele opt gradene de cinema sunt realizate la nivel de structură metalică. Totodată, se configurează camerele de proiecţie şi cele tehnice. În perioada imediat următoare, se va lucra concomitent la sistemul de ventilaţie şi la cel de instalaţii electrice. Ritmul lucrărilor se va intensifica, astfel încât, din toamna acestui an, bucovinenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa.

Prezenţa Cinema City pe piaţa regională le va oferi sucevenilor şi nu numai posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D. Cinematograful din Iulius Mall Suceava va avea săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor.

Promo

Comentarii (1)

  1. noi

    Toti se lauda cu cinematografe de cativa ani. Nu mai cred nimic. Cinema Modern trebuia sa fie gata, insa mai au cate ceva de furat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.