Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Centru de vaccinare drive – through, în parcarea Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Primul centru de vaccinare de tip drive – through din Suceava funcționează în parcarea Shopping City Suceava de pe data de 8 mai. Noul centru permite un accces facil, direct din mașină, tuturor celor care doresc să se vaccineze.

Centrul funcționează zilnic, între orele 08:00 – 20:00, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer Biontech. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta doar cu actul de identitate, nefiind necesară o programare în prealabil.

Shopping City Suceava susține campania de imunizare anti-Covid

Shopping City Suceava s-a alăturat demersului autorităților, susținând campania de vaccinare în desfășurare împotriva coronavirusului. Astfel că, centrul comercial a pus la dispoziția autorităților, gratuit, spațiul necesar pentru realizarea vaccinării, contribuind în acest fel la eficientizarea procesului de vaccinare. Spațiul respectă toate cerințele prevăzute de autorități, inclusiv asigurarea fluxului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere după vaccinare.

Organizarea activității centrului de vaccinare este gestionată de instituțiile abilitate. Centrul comercial pune la dispozitie logistica necesară pentru amenajarea spatiului de vaccinare: mobilierul necesar, precum mesele, scaunele și patul, frigider și branșamentele la utilități.

Încă de la începutul pandemiei, Shopping City Suceava a colaborat cu autoritățile locale pentru a identifica măsuri favorabile domeniului de activitate al centrului comercial, precum și pentru a asigura un mediu cât mai sigur pentru cumpărături.

„Așteptăm cu nerăbdare revenirea la normalitate, motiv pentru care contribuim tot mai activ la acest proces, susținând autoritățile în demersul lor pentru limitarea pandemiei de Covid-19” – au declarat reprezentanții Shopping City Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.