Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cinema City încheie anul în forţă şi deschide la Suceava cel de-al 22-lea multiplex din ţară, în urma unei investiţii de șase milioane de euro

Data publicării
Categoria

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 22-lea multiplex al companiei, localizat în Iulius Mall din Suceava. Investiția se ridică la șase milioane de euro, fiind acoperită atât de Cinema City, cât şi de către dezvoltatorii centrului comercial.

Noul multiplex reprezintă încă o promisiune îndeplinită a Cinema City: combinaţia ideală dintre cele mai bune filme, săli cu design special, cea mai inovatoare tehnologie şi servicii ireproşabile. Cinematograful în Iulius Mall Suceava dispune de opt săli complet digitalizate, dintre care șase sunt 3D, iar două sunt 2D, însumând un număr total de 1.346 de locuri şi cuprinzând şi o zonă de lounge & bar.

Cinema City încheie anul în forţă şi deschide la Suceava cel de-al 22-lea multiplex din ţară, în urma unei investiţii de șase milioane de euro

„Încă din primul weekend de la deschidere, bucovinenii ne-au impresionat venind într-un număr mare la cinema. Ştim cât de aşteptat a fost acest cinematograf şi suntem mândri să încheiem anul cu deschiderea Cinema City de la Suceava, păstrând standardele înalte de calitate caracteristice oricărui alt cinematograf din România sau de peste hotare. De acum, locuitorii din Suceava şi din regiune vor beneficia de experienţe cinematografice speciale şi se vor bucura de cele mai noi şi mai variate filme, precum şi de blockbustere internaţionale spectaculose. Printre cele mai aşteptate filme proiectate la sfârşit de an se numără «Spectre», cel de-al 24-lea film din seria James Bond, care a avut premiera pe 6 Noiembrie 2015 și cu care am deschis și cinematograful din Iulius Mall Suceava, continuând în perioada următoare cu «Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a» şi «Star Wars: Trezirea Forţei», pentru care biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager După lansările celor mai noi multiplexuri Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Mall Constanţa, Shopping City Deva şi Severin Shopping Center, deschiderea cinematografului de la Suceava este cea de-a cincea şi ultima de anul acesta, marcând un an record în istoria Cinema City România, care devine numărul trei în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia. Astfel, Cinema City România continuă strategia de extindere a companiei în întreaga ţară şi îşi consolidează poziţia de lider de piaţă, din punct de vedere al numărului de cinematografe şi, implicit, al numărului de bilete vândute, filme proiectate şi clienţi mulţumiţi. Pentru că fie că ne aflăm la Suceava, Bucureşti sau Deva, la Cinema City vom regăsi întotdeauna aceeaşi tehnologie impresionantă, scaunele confortabile şi gustul delicios şi inconfundabil de popcorn.

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17:00 şi 18,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18 lei, iar după această Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17:00, şi 20,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20,5 lei, iar după această oră preţul este de 22,5 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă trei lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15,5 lei, înainte de ora 17:00 şi de 16,5 lei, după ora 17:00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17,5 lei de luni până joi înainte de ora 17:00, iar după această oră preţul este de 19,5 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19,5 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21,5 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 14 lei, de luni până joi şi de 15 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 16 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 16 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, şi online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe cinemacity.ro.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În total, Cinema City operează 22 de multiplexuri, cu 198 de săli şi 36.289 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând 215 multiplexuri cu mai mult de 1.990 de săli, dintre care 25 IMAX şi 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.