Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Concert pentru o cauză nobilă: Sofia Vicoveanca și comunitatea suceveană, împreună pentru Căminul de bătrâni Solca

Data publicării
Categoria

Marți, 21 noiembrie 2023, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a fost gazda unui eveniment de excepție – Spectacolul Caritabil Sofia Vicoveanca, susținut de îndrăgita artistă și interpretă de muzică populară din Suceava.

Cu un scop nobil și plin de empatie, evenimentul a fost organizat pentru a sprijini Căminul de Bătrâni din Solca. Mesajul transmis a fost clar și emoționant, subliniind că întreaga sumă adunată din vânzarea biletelor va fi donată integral Căminului de Bătrâni din Solca. Îndemnul de a uni eforturile și de a arăta solidaritate în sprijinirea celor vulnerabili a rezonat puternic, invitând comunitatea să participe la acest spectacol caritabil și să facă parte dintr-un gest frumos de ajutorare a „bunicilor” de la Solca.
Evenimentul a fost, într-adevăr, un moment special în care muzica a devenit mijlocul prin care s-a construit o punte între artist și comunitate, unindu-se într-o acțiune caritabilă menită să aducă bucurie și alinare în viețile celor aflați în nevoie. Rezultatele evenimentului au fost impresionante, aproape 700 de spectatori contribuind activ la cauză, iar suma totală strânsă de aproximativ 28.000 de lei va fi destinată îmbunătățirii calității serviciilor specializate, necesare bătrânilor din Căminul de la Solca, oferind astfel un zâmbet și confort celor care depind de sprijinul nostru.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și Centrului Cultural Bucovina din cadrul Consiliului Județean Suceava, beneficiind, totodată, de contribuția semnificativă la succesul acestuia, a reprezentanților Primăriei Suceava, Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” și TVR Iași.

Organizatorii evenimentului, alături de Sofia Vicoveanca, transmit sincere mulțumiri tuturor celor care au participat la eveniment și celor care au susținut financiar această cauză, subliniind că este un exemplu de succes al comunității care acționează solidar în beneficiul celor mai vulnerabili membri ai societății.