Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Concertul caritabil pentru Ancuța Buliga a fost un succes!

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Vineri, 13 decembrie, Talcioc Cultural şi-a pus la dispoziţie scena pentru elevii Colegiului Naţional “Petru Rareş”, care au organizat un spectacol caritabil.

Acest eveniment a avut drept scop strângerea unui ajutor financiar pentru Ancuţa Buliga, cea care a suferit un grav accident rutier în urma căruia va avea nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale pentru refacere. Elevii au manifestat solidaritate şi au venit în întâmpinarea eforturilor organizatorilor, aşa cum au raspuns în număr mare şi solicitărilor anterioare de a fi donatori de sânge pentru colega lor. De asemeni, au aprobat iniţiativa lăudabilă a lui Cosmin Manolache din clasa a XII-a H de a promova munca şi talentul în scop caritabil.

Clubul de voluntariat CNPR, coordonat de doamna profesoară Dana Postolache, a preluat organizarea spectacolului. Voluntarii s-au asigurat de promovarea evenimentului , strângerea de fonduri şi de desfăşurarea fără incidente a întregii acţiuni.

Artiştii care au răspuns pozitiv invitaţiei au fost: Daniela Bejinariu, cunoscută şi îndrăgită pentru apariţia ei autentică, încărcată de simplitate şi emoţie. Au urmat alte momente apreciate de spectatori – trupa Ennoia în colaborare cu Oana Calistru, The Mechanix şi Okra, aceştia din urmă reuşind să stabilească o reală conexiune cu publicul. Au fost aclamaţi şi rechemaţi pe scenă, astfel încât concertul s-a prelungit peste timpul stabilit iniţial.

Publicul a variat de la liceeni până la adulţi, însă toţi au apreciat efortul organizatorilor de a se mobiliza cu dăruire pentru acest caz. Astfel că mulţi dintre cei prezenţi au donat în plus faţă de biletul de intrare,suma strânsă fiind de aproximativ 1200 de lei.

Deşi au întâmpinat mici obstacole, cum ar fi ora de desfăşurare a concertului ce a coincis cu orele de curs ale elevilor de clasa a IX-a şi a X-a, totuşi întreaga activitate s-a dovedit a fi un succes pentru toţi cei implicaţi. Felicitări acestora şi mulţumiri Talciocului Cultural pentru generozitatea de a oferi spaţiul pentru astfel de evenimente.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.