Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Concurs de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

Data publicării
Categoria

Cei 260 de candidaţi, 229 de băieţi şi 31 de fete, care şi-au depus dosarele de înscriere la inspectoratele de jandarmi judeţene, urmează să se prezinte sâmbătă şi duminică la sediul şcolii în vederea înscrierii pentru concursul de admitere.

În perioada 7-15 Septembrie 2013 se desfăşoară concursul de admitere pentru cele 50 de locuri alocate. Şcoala noastră a primit 260 de dosare de la unităţile Jandarmeriei depuse de către 229 bărbaţi şi 31 femei.

Cei mai mulţi candidaţi sunt din judeţul Suceava (54 de candidaţi), urmat de judeţele Botoşani (31), Iaşi (21), Bacău (14), Neamţ (14), Maramureş (13), Bistriţa Năsăud (12), Vrancea (11), Buzău (10). Aproximativ 90% dintre candidaţi şi-au exprimat opţiunea pentru limba engleză la proba de verificare a cunoştinţelor.

În zilele de 7 şi 8 Septembrie 2013, în intervalul 08.00-14.00, candidaţii urmează să se prezinte la sediul şcolii în vederea înscrierii la concurs, iar duminică, 9 Septembrie 2013, ora 15:00, va avea loc instruirea lor cu privire la desfăşurarea probelor din cadrul concursului de admitere.

Începând de luni, 9 Septembrie 2013 sunt planificate probele eliminatorii, conform graficului de desfăşurare a concursului de admitere, afişat la avizierul unităţii, precum şi pe site-ul unităţii.

Examinarea medicală se va desfăşura la sediul şcolii, iar verificarea aptitudinilor fizice va avea loc pe Stadionul Nada Florilor din Fălticeni. După susţinerea acestor probe candidaţii vor fi declaraţi „APT”/„INAPT”, respectiv „PROMOVAT”/„NEPROMOVAT”. Probele sunt eliminatorii şi nu se admit contestaţii, repetări sau reexaminări. Doar candidaţii care au promovat probele eliminatorii vor susţine proba de verificare a cunoştinţelor, planificată vineri, 13 Septembrie 2013.

Pentru a fi declaraţi „ADMIS”, candidaţii trebuie să obţină un punctaj de minim 40 de puncte din 90 posibile, clasificarea efectuându-se în ordinea strict descrescătoare a punctajului obţinut.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.