Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Copiii se pot aventura în Labiritul Iepurașului și pot câștiga premii dulci, la Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava le-a pregătit prichindeilor o surpriză în ton cu energia și curiozitatea lor. În așteptarea Iepurașului de Paște, cei mici au prilejul de a explora un labirint și de a desena propriile povești, iar pentru curajul și talentul lor vor fi răsplătiți cu multă ciocolată.

Până sâmbătă, 30 aprilie 2016, ștrengarii sunt provocați să descopere „Labirintul Iepurașului”, din zona Kidsland Iulius Mall. Curajoșii vor intra în labirint și, folosindu-se de ingeniozitate, vor căuta morcovii și ouăle de Paște ascunse. Spre marea lor bucurie, joaca le va fi răsplătită cu delicii din ciocolată. Dincolo de caracterul ludic, „Labirintul Iepurașului” este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare și a perspicacității. Astfel, copiii de până la 11 ani dornici de un mod distractiv și, totodată, educativ de a petrece săptămâna „Şcoala Altfel” sunt așteptați în „Labirintul Iepuraşului”, din Iulius Mall. Iepurașul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 20.00.

Surprizele pentru năzdrăvani continuă la Iulius Mall! Cei mici pot participa la un concurs de desene, iar cei mai norocoși vor fi ajutați să se înnoiască de Paște, așa cum este tradiția. La intrarea în „Labirintul Iepurașului”, fiecare copil primește o broșură, iar pe spatele acesteia va trebui să realizeze un desen cu tematică pascală. Picturile vor fi expuse de jur împrejurul labirintului, iar în fiecare zi va fi desemnat un câștigător, prin tragere la sorți, care va primi un voucher la magazinul Nan by Danina Line.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.