Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Cozonac tradițional de la Cofetăria Amalia

Data publicării
Categoria

În România fiecare sărbătoare este întâmpinată având cozonac pe masă. Fie Paște, fie Crăciun, alături de mesele specifice fiecărei sărbători vom regăsi și cozonacul, un preparat a cărei rețetă deține o lungă istorie.
Cozonacul este un desert cunoscut pe o arie mai largă în spațiul carpato-danubian dar și în afara acestuia unde fiecare țară are specialitatea proprie. La noi, gospodinele se întrec în a face cel mai bun cozonac. Și, pentru că munca nu este chiar ușoară, cei mai mulți dintre noi alegem să îi cumpărăm din comerț unde, din păcate, marea majoritate a produselor conține o cantitate mare de chimicale.

Pentru a fi siguri că acum, în prag de sărbători de iarnă, alegem ce e mai bun pentru masa noastră, putem apela la cofetăria Amalia din Fălticeni, www.cofetariaamalia.ro, cofetărie ce produce alături de bunătăți precum prăjituri și torturi și produse de patiserie precum cozonaci, chec, plăcinte, etc. Este bine de știut că aici sunt urmate aproape în totalitate rețete tradiționale în care se folosesc ingrediente 100% naturale. Cozonacii Marele de la cofetăria Amalia sunt bine dospiți, bine crescuți, rumeniți cât trebuie și gustoși cât cuprinde. Exact ca cei din copilăria noastră. Probabil ați mai auzit despre cât de gustoși sunt cozonacii moldovenești. Gustându-i pe cei de la cofetăria Amalia nu veți fi dezamăgiți. Fie că îl luați pentru dumneavoastră sau pentru a-l dărui celor dragi, cozonacul este obligatoriu pe masa românilor fiind încărcat cu atâtea tradiții la noi, iar cozonacul Marele pufos și gustos va fi alegerea perfectă.

Pe lângă acesta, checul Pudratul, o altă gustare tradițională, pe care îl vom regăsi tot la cofetăria Amalia este un alt dulce iubit de români. Pudrat cu zahăr vanilat, cu ciocolată sau fără, făcut tot in ingrediente naturale, este un produs ce îți va lăsa gura apă. Plăcintele Dolofănele cu brânză proaspătă sunt un alt deliciu cald pe care îl veți putea avea pe mesele dumneavoastră de sărbători. În majoritatea caselor există câte un iubitor de plăcinte.

Toate aceste delicii, alături de altele, le puteți gusta la Târgul de Crăciun de pe esplanada din centrul orașului Suceava unde cofetăria Amelia a pregătit o căsuță plină cu bunătăți. Veți putea gusta aici delicioasele preparate și, fără îndoială, că nu veți plecă fără să vă achiziționați un produs de sărbători. Cofetăria Amalia se bazează pe tradiție și produse naturale în făurirea celor mai bune deserturi tradiționale românești.Astfel, puteți fi convinși că veți consuma produse tradiționale românești făcute după rețete cu istorie, ce vor satisface cele mai exigente gusturi. Nu uitați să-i vizitați la Târgul de Crăciun din Suceava și să vă bucurați de sărbătorile noastre cu tradiție.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.