Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cu Auto Ungurean, obții ușor permisul de conducere

Data publicării
Categoria

Abilitatea de a conduce un autovehicul reprezintă pentru majoritatea dintre noi un lucru fascinant, important şi util. Deşi unii nu sunt de acord, conducerea este ca o formă a artei, pentru că, cu cât practici mai mult, cu atât mai bine ajungi la ea. Primul pas este să urmezi cursurile unei şcoli de şoferi bune, cu instructori profesionişti care să îi poată învaţă pe şoferii novici. Lecţiile de conducere reprezintă unul dintre cele mai populare moduri de a învăţa un şofer nou cum să opereze un autovehicul.

O şcoală de şoferi are ca scop dezvoltarea atitudinii corecte şi a conştientizării conducerii cu atenţie în rândul cursanţilor. Şcolile trebuie să aibă formatori adepţi care să facă cursanţii conştienţi de observarea şi anticiparea pericolelor, astfel încât elevii să poată prevedea orice situaţie nefavorabilă şi să evite accidentele. În cadrul cursurilor, se urmăresc, de asemenea, tehnicile de direcţie şi de virare.

În cadrul unei şcoli de şoferi nu doar că vei învăţa să conduci o maşină, dar aici vei fi ajutat să respecţi legislaţia privind traficul într-un mod mult mai bun.

În prezent, lecţiile de conducere sunt extrem de accesibile şi convenabile. În oraşul Suceava, sunt multe şcoli de şoferi la care te poţi înscrie. Alegerea şcolii de şoferi corecte nu ar trebui să fie o decizie dificilă şi nici cursurile să fie foarte scumpe, de aceea există şcoli de şoferi ieftine care te pot asigura că poţi obţine permisul de conducere cât mai repede posibil dacă şi tu îţi doreşti acest lucru şi îţi dai tot interesul pentru acest obiectiv.

Auto Ungurean, este şcoala de şoferi Suceava care se adresează viitorilor şoferi care doresc să obţină permisul de conducere, categoria B. Pentru a te putea inscrie, trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani, dar cursurile le poţi începe chiar şi cu 3 luni înainte de împlinirea acestei varste.

Cu o durată minimă de şcolarizare de o lună de zile, poţi obţine permisul de conducere foarte uşor, dacă eşti apt din punct de vedere medical şi psihologic. Unul dintre cei 5 instructori autorizaţi ai şcolii te vor ajuta să îţi îndeplineşti visul, datorită pregătirii lor şi a experienţei îndelungate.

Cursurile practice se pot face pe 2 maşini şi anume pe un Opel Corsa sau pe un Seat Leon. În ceea ce priveşte orele de legislaţie, acestea se desfăşoară într-o sală proprie, echipată şi dotată cu tot ceea ce este necesar, cu materiale didactice adecvate pentru ca examenul teoretic să fie unul uşor de luat.
Până pe data de 15 ianuarie, poţi beneficia de preţul promoţional de 1300 lei pentru urmarea cursurilor şcolii de şoferi, dacă te înscrii. Mai multe detalii poţi afla de pe pagina web https://www.autoungurean.ro/.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.