Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cum să te relaxezi când nu știi ce să faci în orașul tău

Data publicării
Categoria

Orașul Suceava este cunoscut pentru numeroase obiective turistice, cât și pentru diferite activități în aer liber. Dacă ești tipul de persoană care caută distracția și te interesează cluburile de noapte sau jocurile de cazino, Suceava vine la pachet și cu aceste locuri. Dacă însă este o zi ploioasă în care pur și simplu vrei să te relaxezi fără să-ți părăsești locuința, poți încerca să ai parte de acest divertisment la tine acasă cu ajutorul aplicațiilor online care iți oferă atât posibilitatea de a viziona documentare sau de a vizita anumite locuri prin imagini, cât oferi si experiența unui cazino live, chiar de pe telefon.

Așa încât există două opțiuni în funcție de vreme și de starea ta de spirit poți alege să vizitezi locurile pe care le oderă orașul și să încerci mâncărurile tradiționale sau dacă este o zi mohorâtă în care nu prea ai multe opțiuni, tot poți avea parte de distracție la tine acasă.

Activități pentru zilele petrecute acasă
Descarcă jocuri

După cum am menționat și adineaori, ai putea să încerci să-ți descarci pe telefon jocuri noi. În funcție de preferințele tale poți alege atât jocuri de strategie sau arcade, iar dacă tu consideri că ai o zi norocoasă în ciuda vremii de afară poți încerca noua aplicație de jocuri cazino.

Caută destinații pentru următoarele vacanțe
Deși Suceava este un loc frumos, acum ai timp suficient să te gândești și la alte destinații care ți-ar putea plăcea. De ce să nu încerci și alte locuri pline de istorie, poate chiar tot de pe plaiuri românești.

Desenează
Zilele ploioase nu trebuie să fie neapărat și dezolante. Te poți înveseli încercând să desenezi ceva în culori vesele care să-ți schimbe starea imediat.

Scrie în jurnalul tău
Un moment de liniște și pace în care să fii doar tu și gândurile tale este necesar oricărei persoane. Profită de faptul că stai acasă și notează ce îți vine în mine pe o foaie albă sau într-un carnet. Nu știi niciodată când vine inspirația și ce idei noi ar putea să-ți apară.

Atracții turistice
Dacă vremea este de partea voastră și vă simțiți capabili să străbateți câteva poteci de munte, atunci o puteți lua la pas către ieșirea din Suceava deoarece în împrejurimi orașul este înconjurat de mănăstiri și lăcașe de cult. Acestea datează chiar din timpuri medievale au fost înscrise în 1993 pe Lista cu Moşteniri Culturale Internaţionale a UNESCO, datorită valorii artistice și unicităţii pe care o păstrează.
Câteva dintre aceste monumente de cult sunt: Mănăstirea Voroneţ (celebră datorită culorii deosebite de albastru, cunoscut drept albastru de Voroneţ), Mănăstirea Putna, Mănăstirea Suceviţa, Mănăstirea Moldoviţa, Mănăstirea Gura Humorului (cunoscută pentru culoarea roșu de Humor, folosită pentru împodobirea acestui lăcaş de cult) şi Mănăstirea Arbore (cunoscută pentru verdele de arbore).

Cele mai frumoase și cunoscute obiective turistice localizate în Suceava sunt următoarele: Ruinele Palatului Domnesc și statuile lui Ștefan cel Mare și Petru Mușat, Muzeul Satului Bucovinean, Mănăstirea Zamca și Complexul medieval Zamca, Muzeul Etnografic „Hanul Domnesc”, Planetariu, Parcul Central și nu în ultimul rând Biserica Arbore.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.