Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Cumperi tu, primesc și ei!

Data publicării
Categoria

Toamna aceasta, alături de Organizația Salvați Copiii, Alexandria Librării inițiază campania de responsabilitate socială Cumperi tu, primesc și ei! și îi invită pe toți românii să se implice, astfel încât un număr cât mai mare de copii nevoiași să aibă ghiozdanele echipate pentru școală.

În perioada 1-30 Septembrie 2015, clienții care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi și vor face orice achiziție din cele 30 de librării Alexandria aflate în 12 județe ale țării, vor sprijini și copiii nevoiași, pentru că anul acesta, Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către Organizația Salvați Copiii România 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură din oricare din librăriile Alexandria se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți. Doar că acum, când Cumperi tu, primesc și ei!.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.