Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Cupio a deschis primul magazin din suceava în iulius mall

Data publicării
Categoria

Recent, în mixul de shopping al Iulius Mall Suceava s-a alăturat Cupio, brandul românesc de produse profesionale pentru manichiură și make-up. Situat la parterul mall-ului, magazinul întâmpină doamnele și domnișoarele cu o varietate de opțiuni pentru un look actual.

Magazinul Cupio inaugurat în Iulius Mall este primul din Suceava și cel de-al 13-lea din țară. Noua locație, spațioasă și elegantă, surprinde cu produse calitative de make-up și îngrijire. Oje profesionale și kit-uri de manichiură, produse de îngrijire a părului și a corpului, dar și pensule și accesorii, propuneri pentru un make-up glam și rezistent, toate acestea fac parte din oferta magazinului. Destinate atât uzului personal, cât și celui profesional, produsele Cupio pot fi folosite și în saloanele de înfrumusețare, pentru rezultate la cele mai înalte standarde și cliente mulțumite.

Pasionatele de frumusețe au ocazia să descopere noile produse Cupio, de la farduri, rujuri, pudre, fonduri de ten și mascara, până la produse de manichiură și îngrijire personală, dar și să se bucure de oferte promoționale periodice. Prin calitatea lor, paleta vastă de texturi și culori, tehnologiile inovative propuse și gama completă de produse, Cupio cucerește profesioniștii sau novicele în arta machiajului. Și asta pentru că, o singură vizită în magazinul din Iulius Mall Suceava le oferă prilejul de a avea o trusă de cosmetice profesionale, la prețuri competitive.

Brandul Cupio a apărut în anul 2011 și este 100% românesc. În prezent, Cupio deține 13 magazine fizice în șapte orașe din țară: patru în București, trei în Timișoara, două în Constanța și câte unul în Cluj-Napoca, Arad, Iași și Suceava.