Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cursuri gratuite de Antreprenoriat şi Competenţe digitale pentru mămici

Data publicării
Categoria

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava începe o nouă serie de cursuri gratuite de Antreprenoriat şi Competenţe digitale, în cadrul proiectului Mommypreneurs.

Instruirea antreprenorială va oferi abilitățile și cunoștințele de bază (juridice, financiare, de marketing, operațiuni, rețea) necesare dezvoltării ideilor de afaceri, lansării de startup-uri și comercializării produselor / serviciilor.
Cursurile de IT se vor axa preponderent pe comerț electronic și web design.

Subiectele care urmează să fie predate vor include cele mai solicitate abilități digitale în acest moment pe piață la un nivel care NU necesită o experiență anterioară extinsă în domeniul IT. Conținuturile instruirii vor fi furnizate şi on-line, ceea ce va permite studiul individual după un program personal al fiecărei mămici.

Cursurile de adresează mămicilor cu vârsta maximă de 29 de ani, care se află în concendiu de maternitate sau care au terminat concediul, dar n-au reuşit să se reintegreze în câmpul muncii.
Cursurile încep pe 10.02. 2020 şi au o durată de 12 săptămâni.
Înscrierile se fac prin completarea unui formular pe site-ul proiectului https://mommypreneurs.eu/
După finalizarea cursurilor, mămicile primesc o diplomă de participare eliberată de USV. Acest proiect este finanțat de Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene.
Proiectul a început în ianuarie 2019 şi va fi implementat timp de 24 de luni de către opt parteneri din şapte state europene: Cipru, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România şi Spania.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.