Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

De Valentine’s Day, Iulius Mall Suceava premiază un cuplu de îndrăgostiți cu o sesiune foto profesională

Data publicării
Categoria

Zile îndrăgostite se anunță la Iulius Mall Suceava. De Valentine`s Day, îndrăgita destinație de shopping și recreere le propune cuplurilor să își imortalizeze sentimentele în amintiri pentru o viață.

Ești îndrăgostit de cumpărături? Iulius Mall te răsplătește cu premii care sărbătoresc iubirea. În perioada 9 – 14 februarie 2017, cuplurile de îndrăgostiți sunt VIP de Valentine`s Day. La tombola dedicată dragostei pot participa toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava. Marele câștigător, desemnat prin tragere la sorți, chiar de Ziua Îndrăgostiților, își va putea transpune sentimentele în cele mai frumoase imagini, alături de perechea sa. Iulius Mall Suceava le oferă o ședință foto profesională, realizată de fotograful Ovidiu Leșan, și un album care include cele mai frumoase instantanee. Tot pe 14 februarie, alți nouă clienți, anunțați în urma extragerilor, își vor putea invita jumătatea la o cină romantică, oferită de Iulius Mall, la Complex Căprioara.

De Valentine`s Day, toți îndrăgostiții își vor putea realiza amintiri neprețuite, la photo corner-ul amenajat la parterul Iulius Mall, în zona scărilor rulante spre Food Court.

În cadrul campaniei, zilnic, primele 200 de persoane înscrise vor fi premiate cu surprize instant, care celebrează iubirea. Acestea vor putea alege un bilețel de dragoste de la Centrul Info, unde vor descoperi premiul câștigat: vouchere la Atlantis Gold, invitații duble la cafeneaua La Fontana, bilete la Cinema City pentru două persoane, sesiuni de înfrumusețare la Salon Carmen Style, surprize dulci, vinuri fine sau băuturi răcoritoare.

Vino să sărbătorești Valentine`s Day la Iulius Mall Suceava și îți vei putea pune iubirea în ramă!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.