Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Demonstrație, implicație, perorație…

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Nu credeam că Vali Sterian, plecat de ani buni să cânte în codrul verde şi să ceară direct Doamne, vino Doamne, să vezi ce-a mai rămas, avea dreptate.

Mitingul din Bucuresti care a adunat zeci de oameni a fost etichetat de guriştii P.D.L. ca fiind unul nenatural, în realitate populaţia trimiţând telegrame de mulţumire şi felicitări „Conducătorului iubit” şi promiţând că va depăsi planul la sacrificii.

S. V. face însă o dezvăluire devastatoare, cu o zi înainte de miting: printre demonstranţi vor fi membri PSD deghizaţi în manifestanti. Ei, asta da știre! Dacă bietul pensionar, profesor, șomer, doctor… era membru PSD, el era sigur deghizat atât de subtil că nu-l deosebeam de manifestantul autentic. Nici până în ziua de azi domnul S. V. nu a prins nici un deghizat, cum n-au reuşit alţii să prindă nici un terorist.

În schimb, în Piaţa Victoriei, și-a facut apariția un autentic lătrău, care a vrut ca şefii lui să-l vadă şi să uite prin câte consilii de administraţie este membru şi alte locuri de luat bani, pentru a-și drege vocea pe la televiziuni. De data asta, sticla televizorului nu a mai asigurat protecţie împotriva oulelor, apei şi înjurăturilor, huiduielilor care l-au trimis acolo unde îi era locul – sub gard.

Privind la imaginea acelui individ, am văzut un tip care exprima licheaua cu şcoala şi vocabular la zi, care acceptă orice umilintă si compromis, la fel ca propagandiștii și activiștii de altă dată, doar ca să-i fie lui bine. Bucuros că a fost filmat şi zelul lui a fost văzut, şi-a continuat drumul, însoţit de poliţişti, într-un cor de fluierături, iar câţiva tineri, aruncau cu pietre după el.

Să fie asta imaginea clasei politice din România?

În mijlocul multimii, o doamnă în jur de 50 de ani, a scos un sandviș învelit într-un serveţel, a rupt o bucată şi a dat-o unui tânăr de lângă ea.

Asta se numește SOLIDARITATE.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.