Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Deschide-ţi o afacere cu un teren din gazon sportiv artificial

Data publicării
Categoria

Terenurile cu gazon sportiv artificial au devenit tot mai populare la nivel global de-a lungul timpului. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că oferă nenumărate avantaje, printre care durabilitate, calitate şi minimă întreţinere. Pe lângă acest lucru un teren cu gazon artificial poate fi amplasat şi în interior, astfel că permite confortul căldurii dintr-o clădire şi desfăşurarea meciurilor fără grija condiţiilor meteo de afară.
Deoarece s-a conştientizat importanţa terenurilor cu gazon artificial sintetic, tot mai mulţi oameni de afaceri şi-au amenajat propriile terenuri, astfel încât să poată câştiga bani din asta. Sunt companii ce deţin zeci sau poate chiar sute de terenuri amplasate în diverse oraşe şi au cifră de afaceri foarte bună care să le susţină investiţia.
Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din Europa, fiind foarte multe echipe ce joacă la nivel profesionist, dar şi mai multe echipe mici şi locale ce îşi desfăşoară meciurile pe terenurile sintetice de fotbal din oraşele lor. Mai mult decât atât companiile aleg tenisul sau fotbalul, ca şi resursă de team building pentru angajaţii lor, aşa că, există clienţi mai tot timpul pe această nişă.

Cine te ajută cu montajul şi amenajarea gazonului artificial sintetic?
Compania SC Hattrick Sport SRL vine în ajutorul antreprenorilor ce îşi doresc să-şi deschidă o afacere cu terenuri de gazon artificial sintetic şi le pune la dispoziţie trei tipuri de terenuri din care să aleagă: gazon artificial multisport, gazon artificial pentru fotbal, dar şi gazon artificial pentru tenis.
Aceştia asigură amenajarea şi montajul gazonului sintetic, cu ajutorul unei echipe specializate din cadrul companiei. Pentru consolidarea faptului că susţin produse şi servicii de calitate, SC Hattrick Sport SRL oferă garanţie la terenuri şi aceasta variază în funcţie de materialul din care este produs, dar şi de dimensiunile şi caracteristicile firului de iarbă.
În portofoliul companiei se enumeră peste 50 de terenuri montate în judeţul Suceava, şi alte zeci în alte judeţe, precum Braşov, Covasna, Bacău, Bistriţa Năsăud, Neamţ, ba chiar şi Tulcea. Majoritatea terenurilor montate sunt de tipul multisport, dar şi terenuri pentru fotbal.
SC Hattrick Sport SRL asigură montajul gazonului artificial după cum am precizat şi anterior, dar şi întreţinerea acestora. Pentru mai multe detalii despre terenurile cu gazon artificial accesează www.gazonsportiv.ro.
Gazonul artificial nu necesită nici un cost supliment, fiindcă nu este necesară tăierea sau udarea acestuia, ci doar efectuarea unui periaj periodic.

Maximizarea profiturilor
De îndată ce te-ai ocupat de montajul gazonului artificial şi atragerea de clienţi, este timpul să gândeşti puţin altfel. Pe lângă închirierea obişnuită a terenului există mai multe modalităţi prin care poţi să faci profit de pe urma terenului. Poţi să extinzi activitatea firmei în organizarea campionatelor de fotbal, întâlniri de afaceri sau organizarea de evenimente în aer liber.
De asemenea ai putea să îţi amplasezi un magazin în care să vinzi echipament sportiv, cum ar fi ghete de fotbal, pantaloni şi sorturi, treninguri, mingi şi aşa mai departe. Dacă consideri că ai spaţiul necesar poţi să te gândeşti şi la deschiderea unei cafenele interioare. Orice merge când ai la dispoziţie o gamă atât de mare de clienţi.

Stabilirea unei prezenţe online
Ultima etapă ar fi deschiderea unui website sau a unei pagini de social media, cum ar fi Facebook, astfel încât cei care caută să îţi poată găsi facilitatea. Poţi folosi Facebook-ul pentru a construi o bază de clienţi şi desfăşurarea de evenimente cu promoţii speciale.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.