Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Descoperiți universul serviciilor Restaco

Data publicării
Categoria

Vineri, 27 Septembrie 2013, echipa de profesioniști a centrului autorizat de service Mercedes-Benz – Restaco a adus în fata invitaților o prezentare a portofoliului de servicii – service, piese de schimb și accesorii de origine dedicate întregii game de autoturisme, autoutilitare și camioane, dar și autocarelor Mercedes-Benz și Setra.

Fotografii realizate de ArTiStul.

De asemenea, în cadrul evenimentului au avut loc trei workshop-uri dedicate. Primul workshop a fost dedicat pieselor de schimb de origine Mercedes-Benz și noului concept de piese remanufacturate (au fost puse la dispoziție clienților piese de origine Mercedes-Benz, piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz, materiale informative și accesorii tehnice). Al doilea workshop a fost dedicat serviciilor (clienții au avut beneficiat de materiale și informații referitoare la Service 24h, contracte de service, pachete de service, garanții extinse și tinichigerie / vopsitorie). În cadrul celui de-al treilea workshop, clienții au avut la dispoziție o gamă variată de accesorii non-tehnice și elemente de colecție Mercedes-Benz.

Evenimentul a beneficiat si de prezenta domnului Cristian Rudău (coordonator vânzări piese schimb din cadrul Mercedes-Benz România), care a explicat posesorilor de Mercedes-Benz de ce între fals și original timpul face diferența.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.