Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Doar la DOR poți găsi ușa perfectă pentru proiectele tale!

Data publicării
Categoria

La fel ca toate ușile, ușile interioare au un rol triplu: funcționalitate, siguranță și design. Indiferent dacă a sosit timpul să îți renovezi locuința și ai decis să înlocuiești ușile de interior sau ai achiziționat un imobil nou și ai ajuns la capitolul “uși”, trebuie iei în considerare câteva lucruri importante.

În primul rând, trebuie să faci alegerea în funcție de designul și / sau stilul pe care îl are casa ta, pentru a fi în concordanță. Componenta de design este esențială în ușile interioare, deoarece acestea sunt integrate în încăperi dotate cu alte elemente decorative și mobilier propriu și trebuie să dialogheze cu toate aceste elemente. Designul ales pentru ușile interioare va determina, apoi, decorarea spațiilor interioare și te va ajuta să personalizezi diferitele medii ale casei, să le oferi stil.

Un alt aspect important de luat în considerare atunci când alegi ușile este dacă preferi ușile batante sau glisante.

Uși batante: Este foarte important să cunoști sensul de deschidere pe care dorești să îl aibă ușile. Factorii de care depinde această decizie sunt posibilele obstacole cu care se pot întâlni ușile atunci când se deschid, cum ar fi rafturile, alte uși a căror direcție de deschidere este în unghi cu cea nouă și orice mobilier care ocupă spațiu.
Uși glisante: Aceste uși sunt ideale pentru economisirea spațiului în camere mici, în special în băi și bucătării. În cazul ușilor glisante, există două tipuri, cele care alunecă pe perete și cele care sunt încorporate în interiorul peretelui.

Tipurile de uși pe care le găsim pe piață sunt multe și foarte variate. Modele care combină simplitatea și luminozitatea, ușile mai clasice, modelele care combină diferite finisaje, sunt doar câteva exemple.

Cu siguranță vei face o alegere înțeleaptă dacă vei achiziționa ușile de interior din magazinul DOR – uși marca Porta Doors din Suceava. Aici vei găsi zeci de modele de uși de interior, uși vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnir natural, uși hide sau uși glisante care se vor potrivi la perfecție cu decorul casei tale.
Porta Doors este un brand polonez, cu o vechime de peste 20 de ani în fabricarea de uși de înaltă calitate.

Produsele marca Porta Doors sunt gândite, proiectate și fabricate astfel încât orice spațiu gol să devină o casă plină de viață și personalitate.

Porta Doors, a dezvoltat diferite mecanisme pentru a garanta calitatea serviciilor și produselor pe tot parcursul ciclului lor de viață. Compania știe că fiecare proiect este unic și de aceea își răsfață produsele până la ultimul detaliu.
Poducătorul utilizează întotdeauna cea mai bună selecție de materii prime, cele mai inovatoare procese de fabricație și finalizarea finisajelor cu cele mai bune garanții. Toate acestea oferă produselor cea mai înaltă calitate.

Vizitează și tu magazinul DOR din Suceava de pe Bulevardul George Enescu iar dacă nu ai timpul necesar poți arunca o privire pe site-ul web www.usi-dor.ro. Nu uita că la DOR, ai șansa de a găsi ușa perfectă pentru proiectele tale!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.