Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Dorințele tale nu stau pe loc! Așa că Iulius Mall Suceva se extinde.

Data publicării
Categoria

Dorințele tale nu stau pe loc! Nici noi, așa că Iulius Mall Suceva se extinde, pentru că vrem să facem loc pentru tot ce este important pentru tine. De 13 ani, Iulius Mall Suceava înseamnă shopping, modă, relaxare, distracție și chiar locul de muncă. Pentru tine, care sunt așteptările pentru cea mai mare zonă de shopping din nordul țării? Brandul preferat, o experiență mult dorită, o sursă inedită de divertisment? Te provocăm să ne provoci!

Orașul, oamenii, viața nu stau pe loc, ci își caută locul spre mai bine. Ne dorim să fim conectați la așteptările tale și contăm pe tine să ne spui ce-ți dorești! De aceea, am lansat campania prin care te invităm să ne facem planuri împreună și să ne spui ce îți lipsește acum la Iulius Mall Suceava sau ce ți-ar plăcea să ai în oraș accesând link-ul www.iuliusincomunitate.ro/extindereiuliusmallsuceava sau la punctul special amenajat la parter, la Centrul Info.

Iulius Mall Suceava este cea mai mare destinație de shopping și recreere din nordul țării, conectat la tot ce este nou pe piață și deschis la concepte inedite, pentru a-ți oferi cele mai frumoase experiențe. Indiferent cât de neauzită sau neașteptată ar fi ideea ta, asigură-te că o cunoaștem! Adaugă pe lista cu dorințe un brand pe care îl adori, un serviciu care ți-ar face viața mai ușoară, un loc în care să-ți creezi amintiri cu familia sau cu prietenii, un spațiu verde relaxant, unde să poți participa la evenimente, o experiență spectaculoasă sau orice altceva îți trece prin minte. Lasă-ne mesajul tău până pe 24 martie 2022, noi strângem dorințele și le facem loc prin extinderea Iulius Mall.

Extinderea va avea o suprafață de 14.000 mp închiriabili, sub forma unui retail park, cu acces direct din exterior, dar conectat și cu mall-ul, iar alți 10.000 mp existenți vor fi reconfigurați și reamenajați. În total, Iulius Mall Suceava va avea peste 65.000 mp și mai mult loc pentru dorințele tale. Noi branduri de modă internaționale, aduse în premieră în regiune, locații de tip drive-thru, magazine și servicii cu acces direct din exterior, inclusiv ale antreprenorilor și producătorilor locali, servicii medicale, dar și o zonă de relaxare și promenadă, cu restaurante și cafenele tematice și terase în aer liber vor completa mixul propus de cea mai mare destinație de shopping din nordul țării. Pentru iubitorii de natură și de experiențe inedite, odată cu extinderea va fi creată și o zonă verde și pietonală de 10.000 mp, o „scenă” ideală pentru evenimente în aer liber. Ne-am gândit și la confortul tău, așa că dezvoltarea va beneficia de o remodelare urbană, fiind modernizate intrările în proiect, accesele pietonale și conexiunile rutiere. În același timp, facem loc pentru o parcare extinsă până la peste 2.150 de spații, după adăugarea a 800 noi locuri, dar și pentru spații dedicate bicicletelor și facilităților pentru transportul electric, alternativ și cel public.

Extinderea este în stadiul de obținere a avizelor pentru autorizare, iar începerea lucrărilor de construcție este estimată pentru a doua parte a acestui an. De noile dorințe îndeplinite te vei bucura de la sfârșitul anului 2023, iar până atunci poți rămâne la curent cu evoluția demersului pe www.iuliusmall.com/suceava/extindere.

Este timpul să faci loc pentru dorințele tale! Transmite-ne ideea ta, utilă sau extravagantă, la îndemână sau provocatoare, desprinsă din cotidian sau inedită accesând link-ul: www.iuliusincomunitate.ro/extindereiuliusmallsuceava!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.