Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Dorinţele tale nu stau pe loc

Data publicării
Categoria

Iulius Mall face parte din viaţa ta, iar tu faci parte din Iulius Mall. Tocmai de aceea, ei sunt conectați la așteptările tale și ar vra să ştie ce ţi-ai dori în materie de shopping şi entertainment, la noi acasă. Campania „Dorinţele tale nu stau pe loc” continuă până pe 22 aprilie 2022, astfel că ești invitat să le spui pentru ce idei vrei să facă loc și de care să te bucuri în Iulius Mall Suceava, accesând link-ul:

https://www.iuliusincomunitate.ro/extindereiuliusmallsuceava

Extinderea Iulius Mall Suceava va avea o suprafață de 14.000 mp închiriabili, sub forma unui retail park, cu acces direct din exterior, dar conectat și cu mall-ul, iar alți 10.000 mp existenți vor fi reconfigurați și reamenajați. În total, Iulius Mall Suceava va avea peste 65.000 mp și mai mult loc pentru dorințele tale. Noi branduri de modă internaționale, aduse în premieră în regiune, locații de tip drive-thru, magazine și servicii cu acces direct din exterior, inclusiv ale antreprenorilor și producătorilor locali, servicii medicale, dar și o zonă de relaxare și promenadă, cu restaurante și cafenele tematice și terase în aer liber vor completa mixul propus de cea mai mare destinație de shopping din nordul țării. Pentru iubitorii de natură și de experiențe inedite, odată cu extinderea va fi creată și o zonă verde și pietonală de 10.000 mp, o „scenă” ideală pentru evenimente în aer liber. Ne-am gândit și la confortul tău, așa că dezvoltarea va beneficia de o remodelare urbană, fiind modernizate intrările în proiect, accesele pietonale și conexiunile rutiere. În același timp, facem loc pentru o parcare extinsă până la peste 2.150 de spații, după adăugarea a 800 noi locuri, dar și pentru spații dedicate bicicletelor și facilităților pentru transportul electric, alternativ și cel public.

Extinderea este în stadiul de obținere a avizelor pentru autorizare, iar începerea lucrărilor de construcție este estimată pentru a doua parte a acestui an.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.