Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Două intrări în Parlament

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Pe vremea noastră, când, intrarea în liceu era permisă doar pe baza numărului matricol și al uniformei, mai săream câte un geam și până la urmă intram în clasa unde eram elevi egali în drepturi și râdeam de ceilalți care veneau la scoala, așa cum se cerea…

Ma uit astăzi la niște indivizi, pe care lumea nu i-a votat și totusi vor fi membri în Parlament unde vor păpa bine-mersi tot felul de privilegii pentru care au și cheltuit, nu-i așa, iar când lumea va uita, vor face iar… nimic.

Cei care intra în Parlament prin redistribuire ar trebuie să refuze. Ți-ai găsit! Stau o perioadă ca niște șobolani jegoși și ies la lumină rânjind, mai ales a intelectuali neînțeleși, dar care mănâncă minciuna ca pe un fruct dulce și nici măcar exotic. Au o grămada de explicații cu care n-au convins pe nimeni.

N-aș vrea să le jignesc pe doamnele care muncesc din greu, facând curat în Palatul Parlamentului, dar cred că după ce intră acolo a trebui să fie o mică pauză și apoi să fie lăsați să intre domnii și doamnele care nu au nici măcar demnitatea lor.

Pe vremuri academicianul Moisil, când avea de pus o nota cinci, îl trimitea pe student cu carnetul la portarul instituției, ca să-i pună el nota în carnet. Cum v-ați simți, dacă în filmul ăsta s-ar întâmpla la fel? Dar Moisil a murit și o dată cu el….

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.